• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

29.12.2021

21:00

OTKRIVENO KO JE MLADIĆ RANJEN NA KARABURMI! Policija sumnja da je obavljao mutne poslove za VOĐU KRVAVOG KLANA

Informer

Vesti

OTKRIVENO KO JE MLADIĆ RANJEN NA KARABURMI! Policija sumnja da je obavljao mutne poslove za VOĐU KRVAVOG KLANA

Podeli vest

Mladić V. O. (19) teško je ranjen sinoć ispred svoje kuće u beogradskom naselju Karaburma, kada ga je maskirani napadač pištoljem upucao u leđa!

Sumnja se da je ranjeni tinejdžer dilovao drogu za klan uhapšenog Veljka Belivuka (34). Motiv napada se još utvrđuje, ali pretpostavlja se da je V. O. upucan zbog neraščišćenih računa u poslovima s drogom.

U kritičnom stanju
Kako nezvanično saznajemo, pucnjava se dogodila u sredu oko 1.25 posle ponoći, kada je V. O. parkirao svoj luksuzni "audi" ispred porodične kuće u Vranićkoj ulici.


Portal informer.rs objavio je snimak sačekuše, na kom se vidi kako V. O. izlazi iz automobila, a zatim se osvrće i gleda iza sebe. U jednom trenutku, kako se vidi na snimku, V. O. je spazio napadača i počeo da beži od njega. Napadač je potrčao za njim i ispalio mu nekoliko metaka u leđa.


- Nakon pucnjave napadač je otrčao u susednu ulicu, gde ga je najverovatnije čekao saučesnik u automobilu, nakon čega su pobegli. Neko od stanara ovog naselja je pozvao policiju i Hitnu pomoć, koja je prevezla V. O. na odeljenje reanimacije Urgentnog centra - kaže izvor Informera iz istrage.


Naš sagovornik dodaje da je V. O. po dolasku u bolnicu bio u teškom stanju, ali je bio svestan.
- Kratko je rekao da ne zna ni ko je ni zašto pucao na njega. U međuvremenu, policija je obavila uviđaj na mestu napada, raspisana je potraga za napadačem, a skinuti su i snimci kamera video-nadzora sa okolnih objekata na Karaburmi. Forenzičari su na mestu pucnjave pronašli nekoliko čaura, a jedan hitac je pogodio i automobil, koji je bio parkiran pored kuće V. O. - napominje naš izvor.

Foto: printscreen

Snimak pucnjave na Karaburmi


Govoreći o motivima sačekuše, naš sagovornik kaže da je, po svemu sudeći, reč o neraščišćenim računima u poslovima s drogom.
- V. O. je odranije poznat policiji, a operativna saznanja govore da je bio blizak sa Partizanovom navijačkom grupom "Principi", koju su vodili Veljko Belivuk i Marko Miljković. Mnogi mladići iz te navijačke grupe su dilovali drogu za Belivukov klan, a i posle njegovog hapšenja nastavili su sa uličnom prodajom narkotika - napominje naš izvor.

Pristojan mladić
Stanari Vranićke ulice nerado su pričali o ranjenom mladiću. Samo je jedan komšija upucanog tinejdžera kratko kazao:
- On je dobar, pristojan mladić, ali nisam ga mnogo viđao u poslednje vreme. Kada se dogodila pucnjava, ja sam spavao, ne znam ništa o tome... Otac mu je taksista, dobar čovek...
Inače, V. O. je u kritičnom stanju i lekari Urgentnog centra se bore da mu sačuvaju život.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivan

pre 2 godine

Ako prezivi da drzi casove deci kako da sa 19 godina voze ovakve automobile...

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17