• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

02.01.2022

12:34

BMW SE ZAKUCAO U PARKIRANI TAKSI! Leteli po putu 30 metara i na kraju OBORILI DRVO (FOTO)

RINA

Vesti

BMW SE ZAKUCAO U PARKIRANI TAKSI! Leteli po putu 30 metara i na kraju OBORILI DRVO (FOTO)

Podeli vest

Tokom jutarnjih sati u širem centru Čačka dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva vozila

Do udesa je došlo kada je vozač koji je upravljao automobilom marke „bmv“ pod još neutvrđenim okolnostima udario u taksi vozilo koje se nalazilo parkirano pored kolovoza.

Foto: RINA

 

„Od siline udara bmv je „gurao“ taksi sigurno nekih 30 metara po ulici, Tom prilikom udareno je u kontejner, a vozila su se na kraju zakucala u drvo. Prizor je bio zastrašujući, naročito ako imate u vidu da je u pitanju prometna ulica gde na trotaru u svakom trenutku ima dosta peška“, rekao je za RINU jedan od očevidaca.

Foto: RINA

 

Samo pukom srećom izbegnut je crni scenario i u ovoj saobraćajnoj nezgodi nije bilo teže povređenih lica. Vozač taksija u trenutku kad ga je „pokupio“ bmv nije bio u automobilu. Prema nezvaničnim informacijama za volanom bmv-a bila je žena, koja je u ovom karambolu prošla bez povreda.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Šalja jeste osuđen, ali ostaje ključno pitanje! Vulin: Ko je dozvolio logor OVK u Albaniji?
Politika

Šalja jeste osuđen, ali ostaje ključno pitanje! Vulin: Ko je dozvolio logor OVK u Albaniji?

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin, komentarišući današnju presudu Suda za OVK kojom je pripadnik te terorističke šiptarske organizacije Pjetr Šelja osuđen na 18 godina zatvora zbog ratnih zločina, kaže da bez odgovora ostaje pitanje odakle na teritoriji Republike Albanije u Kukešu logor OVK i da li je neko iz države Albanije i NATO snaga odgovoran za to i da li će odgovarati

16.07.2024

18:53

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija