• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.01.2022

11:03

MALI CUNER I DALJE U BEKSTVU! Policija pročešljala sva mesta na kojima bi mogao da se krije, POTRAGA NE PRESTAJE!

informer.rs

Vesti

MALI CUNER I DALJE U BEKSTVU! Policija pročešljala sva mesta na kojima bi mogao da se krije, POTRAGA NE PRESTAJE!

Podeli vest

Dan posle teškog incidenta u Kasini gde je nakon svađe i koškanja sa obezbeđenjem blindiranim audijem naleteo na izlog poslastičarnice i prestoničkog kluba, Marko Guzijan poznatiji kao Mali Cuner i dalje je u bekstvu

Kako Informer saznaje policija je u potrazi za Cunerom pretresla njegovu kuću u Altini kao i nekoliko "štek" stanova za koje su sumnjali da bi u njima mogao da potraži utočište. Poslednje informacije iz policije kažu da se potraga za njim nastavlja nesmanjenim intenzitetom i da će potrajati sve dok ne bude priveden.

Podsetimo, tokom koncerta jedne pevačice u Kasini, vidno alkoholisan Mali Cuner je skočio na binu. Intervenisalo je obezbeđenje i pijanog Cunera uz koškanje i uvrede izvelo napolje. Posle pretnje da će uskoro videti ko je on, Mali Cuner je seo u blindirani audi A8 i iz pravca Nušićeve ulice naleteo na izloge poslastičarnice i noćnog kluba. 

Kada se uverio da je napravio dovoljno štete, dao se u bekstvo preko Bezistana i Trga Nikole Pašića gde je porušio skoro 50 metara zaštitne ograde.

Uskoro policija je pronašla njegov automobil i u njemu samo vidno pijanu Cunerovu kumu, dok je Marko po svemu sudeći pobegao ranije iz kola. Potraga za Malim Cunerom je nastavljena nesmanjeim intenzitetom. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija