• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs

08.01.2022

14:46

OPLJAČKAN DOKTOR IZ KOVID BOLNICE! Sve su mi odneli, mogu samo da se obesim!

prinscreen tv pink

Vesti

OPLJAČKAN DOKTOR IZ KOVID BOLNICE! Sve su mi odneli, mogu samo da se obesim!

Podeli vest

Dr Milošu Stevanoviću, hirurgu iz kovid bolnice u Požarevcu, dok je bio na dežurstvu lopovi su obili stan i odneli sve što je imao - 11.000 evra i 5 lovačkih pušaka koje su, po zakonu, stajale zaključane u metalnom ormaru koji je on koristio kao sef.

- To se desilo za praznik 11. novembra, bio sam na dežurstvu i supruga me zove i kaže možeš li odmah da dođeš kući... Pozovem kolegu da me zameni, odem i imam šta da vidim... Neko je sebi dao za pravo da uzme ogroman čekić i razbije metalni ormar... kolika je to sila bila... - ispričao je dr Miloš jutros u jutarnjem programu TV Pink kod Jovane Jeremić.

Foto: prinscreen tv pink

Obijen metalni orman, dr Miloš Stevanović

On kaže da se oseća nebezbedno, jer svaki put kad ode na posao i na dežurstva od 24 sata misli šta bi moglo da se desi posebno što ima troje dece, od kojih je najmlađa ćerkica od tri godine.

Kriminalna radnja desila se samo nakon što je supruga sa detetom izašla iz kuće koja je obezbeđena alarmom i kamerama koje ne rade, jer radnici firme za obezbeđenje kojoj plaća nisu došli da ih poprave, već su došli 15 minuta posle pljačke samo da bi konstatovali da se dogodila iako je, kako je rekao, to mogao i sam da vidi.

- Šta bi bilo da su one bile kod kuće... - rekao je, dodavši da ne sme ni da pomisli na to.

Foto: prinscreen tv pink

Dr Miloš Stevanović

Ovo nije prva pljačka lekara u Požarevcu, one po pravilu, kako je primetio, dešavaju se kada su lekari na dežurstvu, što znači da neko tačno zna kad ko radi a kad je kod kuće.

- Svi u gradu znaju da sam lovac i ribolovac već 30 godina i da imam oružje u kući koje je uredno registrovano, poput lovačkih karabina s optičkim nišanima koji mogu i čoveka da ubiju sa 200-300 metara - rekao je Stevanović, koji smatra da je nekome prva meta bilo njegovo oružje a da su im ti evri došli kao `bingo` jer su stajali na istom mestu sa puškama, zaključani u sefu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija