• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/RTK

11.01.2022

23:36

PRVE SLIKE STRAVIČNE NESREĆE! Autobus pun putnika se prevrnuo kod Kruševca, ima više povređenih!

Printscreen

Vesti

PRVE SLIKE STRAVIČNE NESREĆE! Autobus pun putnika se prevrnuo kod Kruševca, ima više povređenih!

Podeli vest

Na deonici puta Kruševac-Brus, u blizini sela Veliki Kupci, večeras oko 21.45 došlo je do teške saobraćajne nezgode, u kojoj je kako saznajemo, povređeno više lica

Prema prvim informacijama povređeno je najmanje 11 osoba. Pretpostavlja se da su putnici većinom Albanci iz južne srpske pokrajine Kosovo i Metohija.

Prema informacijama do kojih je došao RTK, iz sada neutvrđenih razloga, došlo je do prevrtanja autobusa sa kosovskim tablicima. Autobus se kretao pravcem prema Kruševcu. U jednom trenutku vozač je izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u levu traku, nakon čega se prevrnuo van kolovoza na bočnu stranu.

Foto: Printscreen

Na lica mesta je u kratkom roku stigla ekipa Hitne pomoći i do sada je preveženo više lica u Opštu bolnicu Kruševac. Za sada nije poznat tačan broj povređenih, kao ni težina povreda.

Uviđaj lica mesta vrše pripadnici kruševačke Saobraćajne policije. Saobraćaj na ovoj deonici nije u prekidu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nikolica

pre 2 godine

Ne bi me čudilo da su svi naoružani i da je namestaljka ,da se vozac namerno prevrnuo u blizini Kruševca znajući da ce tamo u bolnici zavrsiti ,pri čemu je odlična prilika zauzeti bolnicu u Kruševcu i otpočnu rat protiv Srbije sa sigurnošću na taj nacin, sve mi tako smrdi ,nista im ne verujem pa ni kad se prevrnu i tad treba biti oprezan sa svim zemljama koje se granice sa Srbijom,npr. Madjari verovali ili ne oni ce biti na našoj strani jer imaju odličnog predsednika ,treba ocekivati i napad od Bugara iskreno mislim da cemo dobiti udarac preko njih kojem se necemo nadati ,bitno je izdrzimo napad sa svim oružjem koje ima Srpska vojska ,znaci iz defanzive koju imamo vec i da se nadamo da cemo istrpeti napade i onda napasti i osvojiti celo Dušana Silnog Carstvo,verovali ili ne nasa vojska je sad jača po naoružanju nego ikad jer nam odlično radi namenska industrija jedna medju boljima u Evropi pa videli ste sta smo sve proizveli uz Rusku I Kinesku tehnologiju odbrane i napada ,treba da slavite Vučića da nismo jaki naoružanjem i da nismo uspeli vratiti vojsku bili bi okupirani od strane neprijatelja Srba direktno sa mirovnim nacijama plavim slemovima u belim Land Roverima vrsljali po Srbiji,samo treba istrpeti ....VERUJTE U RUSIJU I KINU ONI SU NAM BRAĆA ,ZNAM DA NAS NECE OSTAVITI ,SRBA ,RUSA I KINEZA I SEVERNO KOREJACA 2 MILIJARDE

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17