• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs/Informer.rs

12.01.2022

21:14

TRAGIČNA SUDBINA ČOVEKA IZ SIVCA Komšije našle telo u zapaljenoj kući na Božić

Printscreen

Vesti

TRAGIČNA SUDBINA ČOVEKA IZ SIVCA Komšije našle telo u zapaljenoj kući na Božić

Podeli vest

Da nesreća nikada ne dolazi sama govori nam i tragična priča Cvijetina Vujića (43) iz Sivca, koji je izgoreo u svojoj kući. Ovaj nesrećni čovek preživeo je brojne tragedije i teške udarce, a tragično je nastradao u požaru, dok je jedan preživeo 2013. godine!

Vujićevo telo pronašle su komšije, u torak, 11. januara. Naime, komšijama je bilo sumnjivo da Cvijetin, koji je živeo sam, ne izlazi iz kuće. On je stanovao u novoizgrađenom omanjem objektu u dnu dvorišta, budući da mu je pre devet godina izgorela kuća, koju nije uspeo da obnovi, iako je podigao temelje.

Novi objekat je spolja potpuno neoštećen, a izgorela je unutrašnjost prostorije u kojoj je Vujić nađen mrtav na krevetu. Pretpostavlja se da je zaspao sa cigaretom, jer je bio strastveni pušač, i da je to zapalilo sobu, iz koje vatra nije probila kroz prozore, vrata ili krov, tako da niko u komšiluku nije uočio požar.

- Bio je takav da ga ne drži mesto, pa nam je bilo neobično što mu je auto nepomeren stajao ispred kuće, a nije bilo ni dima iz odžaka koji bi svedočio da loži vatru, iako je vrlo hladno. U kući nije imao struju, i kad smo komšija i ja mobilnim telefonom osvetlili njegov mračni stan, zatekli smo jeziv prizor – priča komšinica Snežana Brankov.

Tragična sudbihna

Cvijetin je početkom 2013. godine doživeo dvostruku tragediju. Prvog januara te godine je sahranio majku, a odmah potom, u noći između 1. i 2. januara, od zapaljenog dimnjaka izgorela mu je porodična kuća.

 

- Poslednjih godina radio je u inostranstvu, u Nemačkoj i Slovačkoj, i retko je dolazio kući, gde se kratko zadržavao. Sad je došao za Božić i bio na proslavi Badnje večeri. Objekat u kojem je izgoreo napravio je kao privremeni smeštaj dok ne podigne kuću koja je izgorela, a to mu se nije dalo, iako je bio odličan majstor za građevinske poslove – rekla je komšinica.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija