• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.01.2022

16:47

ŠOKANTNO UBISTVO ISPRED PORODIČNE KUĆE! Pas nađen u lokvi krvi... Trudnoj vlasnici pozlilo! /FOTO/

Privatna arhiva

Vesti

ŠOKANTNO UBISTVO ISPRED PORODIČNE KUĆE! Pas nađen u lokvi krvi... Trudnoj vlasnici pozlilo! /FOTO/

Podeli vest

Ovakvi slučajevi su sve više zastupljeni u našoj okolini, situacija sa zlostavljanim životinjama je izrazito alarmanta. Dokaz za to jeste i ubistvo koje se dogodilo u noći između 12. i 13. januara

Po izjavi vlasnika, pas je zatečen ispred njihove kuće kako mrtav leži u lokvi krvi.

Kako tvrde vlasnici ubijeni pas Badi, kretao se tako ranjen, jer tragovi krvi ukazuju na to.

Ovaj užasni događaj dogodio se u Rožanima, u blizini planine Kosmaj, a vlasnici psa su prijavili ubistvo policiji.

- Telo psa se trenutno nalazi na obdukciji, gde će stručni ljudi utvrditi o kakvom oružju je reč kojim je životinja ranjena - izjavila je vlasnica.

Foto: Privatna arhiva

Badi gde je izdahnuo

- Izvinite ne osećam se najbolje, ovo je sve što trenutno mogu da kažem - završila je ona.

Ono što je potrebno uraditi jeste da se svest naših zemljaka napokon probudi, i da svi zajedno shvatimo, da je i životinja živo biće! Biće koje oseća, pati, kao i čovek!

Dragi Badi, neka te anđeli čuvaju, nadamo se da si sada na nekom boljem mestu, gde te ništa ne boli!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Perica

pre 2 godine

Dragi Badi za tvoju nesreću kriva je tvoja gazdarica koja te je pustila da tumaraš po ulicama i komšiluku. Umesto da te veže i stavi brnjicu ona se sekira sada što te nema. Žao mi je svake životinje i ja imam psa ali za ovo je indirektno odgovorna pomenuta gospođa i nemojte izvrtati činjenice.

Ivan Mijailovic

pre 2 godine

Драги Перице, у ком веку живиш? И да ли индиректно ико сме да те упуца ако изађеш вечерас испред зграде? Пошто миришеш на некога ко подржава овако нешто, поручујемо ти,,газдарица" и ја да ћемо ићи до краја. Па ћеш имати прилику да донесеш бокс цигара овом храбром господину кога подржаваш када буде био тамо где су ноћи дуге и хладне. Поздрав Перице ?

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija