• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 192_rs

16.01.2022

22:30

NEVIĐENI SADIZAM U ŠAPCU! Monstrum upucao psa!

printscreen 192

Vesti

NEVIĐENI SADIZAM U ŠAPCU! Monstrum upucao psa!

Podeli vest

Nepoznati počinilac ustrelio iz vatrenog oružja psa u Šapcu. Ova nesrećna životinja spašena je brzom reakcijom volontera iz prihvatilišta za pse, koji su dobili dojavu o ranjavanju životinje.

Volonterke prihvatilišta za pse otišle su na lice mesta i zatekle jeziv prizor. Mužjak je bio u lokvi krvi. Hitno su ga prevezli u veterinarsku ambulantu gde je snimak koji je potvrdio navode - rane su od metaka, sa više hitaca pucano je na psa. Slučaj je prijavljen policiji i čeka se izveštaj inspektora. Pas je na putu za kliniku u Beogradu.

- Sve drugo su teške misli i bolne emocije. Ne trošimo više snagu na bes već upiremo oči u nadležne organe koji moraju početi sa procesuiranjem ubica i mučitelja. Dosta smo tolerisali kršenje zakona, suživot sa naoružanim neljudima. Taj krajnji cinizam da se lov i odstrel životinja zove sportom moramo da trpimo dok se ljudi ne urazume jednoga dana, ali upotrebu vatrenog oružja nasumično kao sadističke igre maloumnika ne sme niko da dozvoli - napisali su na stranici volonteri prihvatilišta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija