• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.N.

18.01.2022

11:49

MANIJAK IZ BEOGRADA OSUĐEN U VIŠEM SUDU U SOMBORU! Pedofil trovač dobio 2,5 godina!

Informer DN

Vesti

MANIJAK IZ BEOGRADA OSUĐEN U VIŠEM SUDU U SOMBORU! Pedofil trovač dobio 2,5 godina!

Podeli vest

Branislav Paunović (45) osuđen jer je u avgustu 2021. seksualno zlostavljao devojčicu (13) u Odžacima. Paunović je hapšen i 2017. jer je preko svoje firme "Keterink end bejk" špagetama otrovao 150 đaka u Beogradu.

Branislav Paunović (45) iz Beograda osuđen je u Višem sudu u Somboru na dve i po godine zatvora jer je u avgustu 2021. seksualno zlostavljao 13-godišnju devojčicu D. Đ. u Odžacima! Paunović je ranije bio član Veća beogradske opštine Zvezdara, a hapšen je i u oktobru 2017. jer je preko svoje firme "Ketering end bejk" špagetama otrovao više od 150 đaka u pet osnovnih škola!

Odmah posle tog incidenta Paunović je najuren iz opštine, firma "Ketering end bejk", koja je distribuirala hranu osnovcima, zatvorena je, ali se Branislav kasnije izvukao za trovanje.

Perfidno joj prišao

Inače, Paunovićevo ime se posle skandala sa trovanjem đaka godinama nije pominjalo u medijima, pa javnost nije ni znala da je on hapšen i u avgustu 2021. godine, i to zbog pedofilije. Ispostavilo se da je Paunović van očiju javnosti biznis sa keteringom iz Beograda preselio u Odžake i tamo je sreo 13-godišnju devojčicu, koju je zaveo i u više navrata seksualno zlostavljao!

Majka devojčice, M. Ž., ispričala nam je kako je Paunović upoznao njenu ćerku i napravio joj pakao od života.

Foto: Informer DN

Majka zlostavljane devojčice

- Prošlog leta u Odžacima je na ulici prišao mojoj ćerki dok je ona šetala psa. Vrlo perfidno se upoznao sa njom i započeo razgovor. Kazao joj je da ima istog psa kao i ona i tako su se zapričali. Moja ćerka nije ni slutila da ima posla sa pedofilom, pa kad ju je Paunović pitao da se povežu preko Instagrama kako bi navodno razmenjivali iskustva oko pasa, ona je pristala i tako je počeo pakao - priča potresena majka i dodaje:

- Moja ćerka je danima razmenjivala poruke sa Paunovićem, a onda su počeli da se viđaju. Jednom prilikom odvezao ju je van Odžaka, pa ju je mazio po telu i onanisao. Pokušavao je i da je poljubi, ali ona se uplašila i izmakla, a manijak ju je ubeđivao da su njih dvoje prijatelji i da je to potpuno normalno. Kada mi se ćerka poverila i ispričala mi da se viđala sa starijim muškarcem, odmah sam sve prijavila policiji i kontaktirala sa organizacijom "Stoppedofiliji SP".

Žalio se, ali džabe

Majka zlostavljane devojčice kazala je i da su joj aktivisti organizacije "Stoppedofiliji SP" dali instrukcije kako da utvrdi identitet pedofila, čime je olakšana cela istraga.
- Preuzela sam komunikaciju sa njim preko Vajbera sa ćerkinog broja. Tražila sam mu da se slika sa prstima na usni, kao dokaz da iza monstruoznih pedofilskih prepiski i poziva na seks zaista stoji on. Policija je ubrzo uhapsila Paunovića i on je pre nekoliko dana osuđen u Višem sudu u Somboru na dve i po godine zatvora za nedozvoljene polne radnje. Drago mi je da je monstrum osuđen, ali mislim da je zaslužio veću kaznu. On je uticajan čovek, a pošto je uspeo da se izvuče za trovanje dece u Beogradu pre četiri i po godine, iskreno, nisam verovala da će se sve ovako završiti - napominje M. Ž.

Prema nezvaničnim saznanjima, Paunović se žalio na presudu suda u Somboru, ali je žalba okarakterisana kao neosnovana i odbijena je.

Izvukao se za trovanje dece zbog zastarelosti!

Branislav Paunović uhapšen je 2. oktobra 2017, nakon što se 150 đaka iz Beograda otrovalo špagetama, koje je osnovnim školama distribuirala njegova firma "Ketering end bejk". Tri nedelje posle hapšenja Paunović je dao ostavku na mesto člana Veća opštine Zvezdara, a 26. oktobra 2017. dobio je krivičnu prijavu za proizvodnju i stavljanje u promet škodljivih namirnica, za šta mu je pretilo do pet godina zatvora. Međutim, prvostepenom presudom Paunović je bio oslobođen od optužbe, ali Prvo osnovno tužilaštvo je blagovremeno uložilo žalbu. Međutim, u međuvremenu je nastupila apsolutna zastarelost krivičnog gonjenja, pa sud nije ni razmatrao tu žalbu tužilaštva.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Vesti

Vučević na obeležavanju Dana sećanja na stradanje u Jajincima: Sloboda je jedini garant da se ovi užasi nikada više ne ponove
Politika

Vučević na obeležavanju Dana sećanja na stradanje u Jajincima: Sloboda je jedini garant da se ovi užasi nikada više ne ponove

U Spomen-parku Jajinci obeležen je Dan sećanja na stradanje Srba, Roma i Jevreja na stratištu u Jajincima, a predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je da će Vlada učiniti sve da se na dostojanstveniji način čuvaju sećanja na stradalnike ubijene na tom mestu, kao i da će učiniti sve što je potrebno da se čuva i poštuje ovaj spomen-kompleks.

06.10.2024

13:05

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Sport

Planeta

Preokret! Stotine hiljada Ukrajinaca kreće ka Belorusiji! Svet u šoku gleda neverovatan razvoj situacije, niko ovo nije očekivao!
ZAPAD U NEVERICI

Preokret! Stotine hiljada Ukrajinaca kreće ka Belorusiji! Svet u šoku gleda neverovatan razvoj situacije, niko ovo nije očekivao!

Stotine hiljada Ukrajinaca beže iz Evropske unije (EU) u Belorusiju, tražeći sigurnije okruženje od onog koje su očekivali u „prosperitetnoj“ Evropi . Ova migraciona kretanja ukazuju na promene u percepciji EU kao sigurnog utočišta, a to je pitanje koje je izneo beloruski ministar spoljnih poslova, Maksim Riženkov, na zasedanju Ujedinjenih nacija (UN).

06.10.2024

10:40

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija