• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.01.2022

22:52

Policija u centru Novog Pazara presrela čoveka: Kada su videli šta ima u telefonu, ODMAH SU GA UHAPSILI!

S. T.

Vesti

Policija u centru Novog Pazara presrela čoveka: Kada su videli šta ima u telefonu, ODMAH SU GA UHAPSILI!

Podeli vest

Turčin Y. K. (33) uhapšen je u Novom Pazaru jer je u poslednja dva meseca ucenjivao bivšu devojku (21) iz tog grada, preteći joj da će na društvenim mrežama objaviti njene gole fotografije!

Nesrećna devojka mu je te eksplicitne slike slala dok su bili u vezi, a kad su raskinuli, Turčin nije mogao da se pomiri s tim, pa je počeo da joj preti tim fotografijama i u više navrata joj je iznudio novac. Prilikom hapšenja policajci su u telefonu osumnjičenog državljanina Turske pronašli sporne fotografije, kao i prepisku u kojoj se vidi da ju je ucenjivao za novac.

Nije prijavio boravak
Kako smo saznali od izvora iz istrage, Turčinu je određeno zadržavanje do 48 časova i, uz krivičnu prijavu za ucenu, biće sproveden tužilaštvu. Policija će protiv njega podneti i prekršajnu prijavu, jer nije prijavio boravak u Srbiji.


- Turčin i devojka bili su u vezi nekoliko meseci, a u tom periodu ona mu je slala svoje eksplicitne fotografije. Sve te slike on je sačuvao u svom telefonu i nakon raskida je počeo da je ucenjuje. Govorio joj je da će njene slike objaviti na društvenim mrežama, da će joj to uništiti život... Onda je počeo da joj traži novac. Tokom dva meseca, koliko je trajalo ucenjivanje, devojka mu je više puta elektronski uplaćivala pare, koje je on podizao u Turskoj - objašnjava izvor iz istrage.
Prema njegovim rečima, Turčin je krajem prošle godine opet došao u Srbiju. Neko vreme je boravio u Novom Pazaru i nastavio je da ucenjuje bivšu devojku i da joj preti.


- Slao joj je poruke, uznemiravao je pozivima... Devojka više nije mogla da podnese tu torturu, pa se požalila ljudima iz svog okruženja i slučaj je prijavljen policiji - rekao je naš sagovornik.
Očajna devojka je inspektorima pokazala sve preteće poruke koje joj je slao bivši dečko i odmah se krenulo u hapšenje.


- Osumnjičeni Y. K. presretnut je u centru Novog Pazara i uhapšen. Saslušan je u policiji i sada je na potezu tužilaštvo - kaže naš izvor.

Telefon na veštačenju
Telefon uhapšenog Turčina poslat je na veštačenje i tamo su pronađene seksi fotografije kojima je ucenjivao bivšu devojku. Ostalo je da se utvrdi da li je Turčin te fotografije slao nekom drugom.
Pored toga, u prepiskama sa žrtvom može se videti kako joj je tražio pare i kako joj je pretio da će njene slike objaviti na društvenim mrežama, ali i da će putem MMS poruka sve to proslediti njenoj porodici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija