• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

19.01.2022

12:57

POKUŠAJ SAMOUBISTVA U NIŠU! Sin ratnog vojnog invalida SKOČIO S TREĆEG SPRATA!

Vesti

POKUŠAJ SAMOUBISTVA U NIŠU! Sin ratnog vojnog invalida SKOČIO S TREĆEG SPRATA!

Podeli vest

Dvadestdvogodišnji Nišlija N.C pokušao je da se ubije skočivši sa trećeg sprata porodične kuće u niškom naselju Brzi Brod

Do porodične drame došlo je oko 3.45 sati kada je mladić skočio sa visine od oko šest metara, ali je pad ublažila gomila granja pa je zadobio lakše telesne povrede. Zbrinut je u niškom UKC gde je ustanovljeno da je zadobio oguljotinu nal levoj strani čela, svestan je i komunikativan ali će biti obavljena dodatna dijagnostika.

Ovim povodom oglasila se niška humanitarka Marina Adamović koje je pozvala Nišlije da pomognu ovoj porodici.

- Taj mladić  i njegovo petoro braće i sestara žive u ogromnoj nemaštini, nakon smrti njihovog oca J.C., ratnog vojnog invalida . Prema mojim saznanjima, jedini prihod im je bakina penzija. Pozivam sugrađane da počnu sa prikupljanjem hrane i drugih potrepština jer im, kako sam čula, sve nedostaje – kazala je Marina.

Objašnjava da je od prijatelja ove porodice dobila informaciju da je Centar za socijalni rad imao nameru da decu zbrine u hraniteljskim porodicama ali da je N.C. želeo da iz zadrži sve na okupu.

- Pozivam nadležne da pomognu ovoj porodici, otvorićemo i humanitarni račun za prikupljanje novčanih sredstava. Njihov otac se borio za ovu zemlju i najmanje što zaslužuje je da mu deca budu zbrinuta – rekla je Marina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 2 godine

Nemastina a trospratna kuca? Mnogo je siromasnih pa idu da rade.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija