• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

20.01.2022

07:22

Mercedes sleteo sa mosta na obalu nabujale reke Bistrice! Teška saobraćajna nezgoda kod Nove Varoši, povređene tri ženske osobe!

RINA

Vesti

Mercedes sleteo sa mosta na obalu nabujale reke Bistrice! Teška saobraćajna nezgoda kod Nove Varoši, povređene tri ženske osobe!

Podeli vest

Na magistralnom putu od Prijepolja ka Novoj Varoši u blizini mesta Bistrica, došlo je do teške saobraćajne nezgode kada je automobil marke mercedes, iz još uvek neutvrđenih razloga, sleteo sa puta i probio zaštitnu ogradu

Prema prvim nezvaničnim informacijama automobil “mercedes”, prijepoljskih registarskih oznaka koji se kretao iz pravca Nove Varoši sleteo je sa mosta i zaustavio se na krovu u snegu, na samoj obali nabujale reke Bistrice.

Tom prilikom povređene su tri ženske osobe koje su se nalazile u automobilu. Jedna ima teže telesne povrede, druge dve žene  su prošle  sa lakšim povredama.

Pretpostavlja se da su klizav kolovoz i neprilagođena brzina kretanja uslovima puta, najverovatniji uzrok ove nezgode.

Foto: RINA

Inače, ovo je jedna od najkritičnijih deonica ovog magistralnog puta, jer u blizini Bistrice često dolazi do saobrćajnih nezgoda. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija