• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. G.

20.01.2022

16:14

TURČIN PRONAĐEN MRTAV U NOVOM PAZARU! Forenzičari iz Niša vrše istragu

A1tv.net/ ilustracija

Vesti

TURČIN PRONAĐEN MRTAV U NOVOM PAZARU! Forenzičari iz Niša vrše istragu

Podeli vest

Beživotno telo državljanina Turske Z.Y. (62) pronađeno je danas ispred kuće u kojoj je živeo u Novom Pazaru u naselju Banjska petlja

Kako Informer saznaje, policiju je pozvao jedan Novopazarac i prijavio da mu se Z.Y. ne javlja na telefon i da ne može da stupi u kontakt sa njim.

- Muškarac koji je prijavio da ne može da stupi u kontakt sa državljaninom Turske, policajcima je dao adresu na kojoj je Z.Y. imao prijavljen boravak. Odlaskom do te kuće, policajci su ispred jednog od ulaza zatekli beživotno telo na kojem je bilo tragova gareži. Najverovatnije je nastradao u manjem požaru ali to će utvrditi obdukcija - kaže naš izvor.

Zamenik Višeg javnog tužioca Edis Arifović naložio je da se za potrebe uviđaja obezbedi dolazak pripadnika Nacionalnog centra za kriminalističku forenziku iz Niša.

O ovom događaju obavešten je konzulat Turske u Novom Pazaru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija