• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: LJ.S.

21.01.2022

12:44

HAOS U KURŠUMLIJI, ZBOG MITA UHAPŠENO 10 POLICAJACA! Na administrativnom prelazu Merdare uzimali NOVAC ZA USLUGE

printscreen

Vesti

HAOS U KURŠUMLIJI, ZBOG MITA UHAPŠENO 10 POLICAJACA! Na administrativnom prelazu Merdare uzimali NOVAC ZA USLUGE

Podeli vest

U kuršumlijskoj policijskoj stanici saslušano je deset policajaca, odnosno tri penzionisana policajca i sedam koja su u službi zbog sumnje da su primali mito

Hapšenje je sprovedeno u saradnji sa nadležnim tužilaštvom. Sumnja se da su oni u dužem vremenskom periodu tokom kontrola putnika koji prelaze administrativni prelaz Merdare koji je zajednička tačka uže Srbije i Kosova i Metohije, tražili novac od onih lica koja nisu imala odgovarajuću dokumentaciju, kako bi ih pustila da prođu.

Kako smo saznali, svi uhapšeni za koje se sumnja da su primali mito žive na teritoriji Grada Prokuplja, a radili su na administrativnom prelazu Merdare.

Ovo je treće hapšenje za manje od godinu dana po istom osnovu. Prvi put se pokrenuo ovaj slučaj krajem aprila prošle godine, tačnije 28.aprila 2021. godine kada je uhapšeno šest policajaca i jedan koji je u penziji, a zatim je usledilo hapšenje u oktobru, tačnije 27. oktobra prošle godine kada je uhapšen osma policajaca i jedan koji je penzionisan.

Ovo je treći put da se za ista dela sumnjiče pripadnici MUP Srbije, koji su radili na Merdaru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 2 godine

Nije valjda, otkrili su rupu na saksiji, pa to odavno znaju i vrapci na grani. Krenite redom od, prve do poslednje PU, u svakoj će biti bar 10-20 prljavih, korumpiranih policajaca kriminalaca. Gledam mog komšiju, mlad policajac, svakog meseca na parkingu je drugi automobil i svaki put sve skuplji i skuplji. Samo od plate? Samo budala će poverovati da je to moguće ...

Goran

pre 2 godine

Zasto ih krijete, zasto ne napisete imena da svi znamo ko su?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija