• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.01.2022

15:43

PIJANI I DROGIRANI ZA VOLANOM! Vozio sa 2,58 promila alkohola u organizmu, VOZAČ KAMIONA POZITIVAN NA OPIJATE!

Insajder/Novak Đurović

Vesti

PIJANI I DROGIRANI ZA VOLANOM! Vozio sa 2,58 promila alkohola u organizmu, VOZAČ KAMIONA POZITIVAN NA OPIJATE!

Podeli vest

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu isključili su iz saobraćaja vozača koji je upravljao automobilom sa 2,58 promila alkohola u organizmu, kao i vozača koji je upravljao teretnim motornim vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci

Policija je danas oko 12.23 časova, u Ulici Koste Nađa na Zvezdari, zaustavila tridesettrogodišnjeg vozača automobila marke „daevu“ koji je, kako je alkotestiranjem utvrđeno, upravljao vozilom sa 2,58 promila alkohola u organizmu.

Takođe, proverom je utvrđeno da je upravljao vozilom čija je važnost registracione nalepnice istekla.

U Ulici Partizanske avijacije u Novom Beogradu, oko 12.20 časova, policija je isključila iz saobraćaja tridesetdevetogodišnjeg vozača teretnog vozila koji je, kako je droga testom utvrđeno, bio pozitivan na opijate.

Vozači su zadržani u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda

pre 2 godine

Kada ce policija oduzimati vozila vozacima koji prekrivaju registarske tablice na svojim kolima?

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija