• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/kurir

23.01.2022

22:02

KAKO, ČOVEČE?! Napravio neviđeni karambol, autom preleteo ogradu od 2 metra (VIDEO)

printscreen

Vesti

KAKO, ČOVEČE?! Napravio neviđeni karambol, autom preleteo ogradu od 2 metra (VIDEO)

Podeli vest

U noći između subote i nedelje u Avalskoj ulici u Železniku dogodila se teška saobraćajna nesreća, kada je vozač "opela" šabačkih registarskih oznaka udario u betonsku banderu, preleteo ogradu i uleteo u dvorište porodične kuće.

Video ovog udesa osvanuo je na društvenim mrežama. Koliko je udarac bio jak svedoči krš i lom koji su ostali na mestu udesa. Betonska bandera je razbijena na komade, kao i ormarić od struje, a pokidani su i strujni kablovi koji su posle udesa ostali da vise na ulici. Iz automobila je ispao akumulator, a prednji deo je potpuno smrskan.

 

 

 

Kako saznajemo, vozača "opela" su izvukli kroz prednje vetrobransko staklo koje je izvaljeno kako bi se omogućio njegov izlazak. Trentuno nije poznato stanje vozača i da li je sa njim bilo putnika u automobilu.

Sudeći prema prvim nezvaničnim informacijama sa lica mesta, vozač se kretao velikom brzinom i u jednom trenutku je izgubio kontrolu nad "opelom", posle čega je naleteo na banderu sa električnim instalacijama koju je izvalio iz zemlje. Pošto se bandera od žestokog udarca nakrivila "opel" je po njoj nastavio da se kreće po inerciji i preko ograde uleteo u dvorište, gde se bočnom desnom stranom zakucao u zemlju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija