• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.01.2022

12:11

DEČAK JE ISTRČAO IZA AUTOBUSA DIREKTNO PRED AUTOMOBIL! Potresni detalji velike tragedije na putu prema Ljuboviji!

Vesti

DEČAK JE ISTRČAO IZA AUTOBUSA DIREKTNO PRED AUTOMOBIL! Potresni detalji velike tragedije na putu prema Ljuboviji!

Podeli vest

Teška saobraćajna nesreća dogodila se sinoć oko 19,30 časova u Donjoj Ljuboviji na putu Pecka - Ljubovija

Tada je automobil "Subaru Justy" kojeg je vozio Jovan S.(28) oborio pešaka Đorđa R.(15).Od zadobijenih povreda dečak je preminuo u Domu zdravlja u Ljuboviji.  

Kako Informer saznaje do nesreće je došlo kada je pešak posle izlaska iz autobusa, pokušao da pređe put, zakoračivši na kolovoz iza njegovog zadnjeg dela, koji je zbog visine ograničavao preglednost. Tada dolazi do fatalnog kontakta sa automobilom koji se kretao iz suprotnog pravca. 

Iako je povređeni Đorđe ubrzo prevežen u Dom zdravlja u Ljuboviji, od teškim povreda oko 20,30 časova konstatovana je njegova smrt. 

U međuvremeno alkotestom je utvrđeno da vozač automobila nije pod dejstvom alkohola. Saznajemo da se radi i mladom svešteniku  koji je rukopoložen pre manje od mesec dana i dobio službu u jednom ljubovijskom selu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija