• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.D.

27.01.2022

20:20

SNIMAK KRAĐE IZ OPŠTINE ZVEZDARA KOJI JE SVE ZAPREPASTIO! Pogledajte šta je lopov ukrao od POLICAJCA I KAKO JE ISKORISTIO KANTU ZA SMEĆE DA SAČUVA PLEN

Printscreen

Vesti

SNIMAK KRAĐE IZ OPŠTINE ZVEZDARA KOJI JE SVE ZAPREPASTIO! Pogledajte šta je lopov ukrao od POLICAJCA I KAKO JE ISKORISTIO KANTU ZA SMEĆE DA SAČUVA PLEN

Podeli vest

Željko R. (38) iz Beograda, zaposlen kao administrativni radnik u Opštini Zvezdara, uhapšen je zbog sumnje da je 25. januara u opštinskoj zgradi od policijske patrole ukrao uređaj za radio-vezu "tetra", u narodu poznatiju kao "motorola"!

Osumnjičeni je "tetru" bacio u kantu za smeće, a na kraju smene ju je izvadio iz kante i odneo kući.

Utvrđuje se zašto je Željko ukrao taj uređaj, a sumnja se da je hteo da ga proda nekom ko želi da prisluškuje policiju.

Odneo je kući
Kako samo saznali od izvora bliskog istrazi, celu krađu zabeležile su sigurnosne kamere u Opštini Zvezdara.
- Patrola je 25. januara oko 14.30 došla u zgradu opštine, koja se nalazi na Bulevaru kralja Aleksandra. Tamo su se zadržali oko 30 minuta i potom su otišli dalje. U jednom trenutku jedan policajac je shvatio da mu nema "tetre", pa je pomislio da ju je zaboravio u opštini. Međutim, kada su se vratili u zgradu, nisu mogli da pronađu uređaj i posumnjali su da je ukraden - ispričao je naš sagovornik.


Prema njegovim rečima, policajci su obavestili zaposlene u opštini o nestanku uređaja, pa su pregledali sve snimke sigurnosnih kamera.

Foto: Printscreen

Lopov je prvo bacio motorolu u kantu za smeće, a onda se na kraju smene vratio po nju


- Na snimcima se videlo kako jedan muškarac krišom uzima radio-stanicu od policajca, koji je sedeo na stolici, i potom je iznosi u hodnik, gde ju je bacio u kantu za smeće. Nešto kasnije, isti muškarac je snimljen kako uzima "tetru" iz kante i iznosi je iz zgrade opštine. Ubrzo je ustanovljeno da je reč o Željku R., koji je zaposlen na administrativnim poslovima u toj gradskoj opštini - ispričao je Informerov izvor, i dodao:
- Nakon toga inspektori kriminalističke policije policijske stanice Zvezdara odmah su krenuli na adresu osumnjičenog. U stanu Željka R. pronađena je garderoba koju je nosio prilikom krađe uređaja za vezu, što se videlo na snimku. Međutim, radio-stanica nije nađena, pa je Željku određeno zadržavanje do 48 sati.

U opštini zaćutali
Narednog dana, 26. januara, usledio je obrt, kad je Željko obavestio policiju da ipak želi da sarađuje i pokazao im gde je sakrio "motorolu", ali i dalje je odbijao da kaže zašto ju je ukrao.
- Utvrdiće se da li je možda hteo nekom da proda "tetru", kako bi taj neko prisluškivao policiju. Na drugoj strani, možda je to bio čist hir, videćemo šta se iza svega krije - kazao je naš izvor.
Redakcija Informera kontaktirala je juče s nadležnima u Opštini Zvezdara povodom hapšenja njihovog kolege, ali do zaključenja ovog broja Informera niko nam nije odgovorio na pozive i mejlove.


Preti mu do tri godine zatvora za krađu

Željko R. tereti se za krivično delo krađa, za šta mu preti do tri godine zatvora. U daljem toku istrage nadležno tužilaštvo će ispitati sve svedoke, a biće prikupljeni i ostali dokazi. Nakon toga biće odlučeno o eventualnom podizanju optužnice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
koki

pre 2 godine

Zamislite kakva je to opstina u kojoj policajca pokradu. Sta onda rade obicnim gradjanima.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Sport

Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!
Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!

Izraelski kanal 12 objavio je večeras da se u Izraelu veruje da je vođa Hezbolaha Hasan Nasralah ubijen u večerašnjem napadu izraelskih odbrambenih snaga (IDF) na, kako se navodi, podzemnu komandnu bazu Hezbolaha u Bejrutu.

27.09.2024

22:24

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija