• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

28.01.2022

13:37

SEKIROM IZMASAKRIRAO MAJKU! Posle zločina kakav se ne pamti u Bačkoj Palanci, sinu ubici IZREČENA OVA MERA!

Vesti

SEKIROM IZMASAKRIRAO MAJKU! Posle zločina kakav se ne pamti u Bačkoj Palanci, sinu ubici IZREČENA OVA MERA!

Podeli vest

Viši sud u Novom Sadu izrekao je meru obaveznog psihijatrijskog lečenja i čuvanja u zdravstvenoj ustanovi Srđanu Paukoviću (29) iz Bačke Palanke, koji je sekirom usmrtio majku Slavojku (54) u njihovoj porodičnoj kući u Šumskoj ulici br.34 u Bačkoj Palanci

On se tereti da je 2. ili 3. juna prošle godine, u stanju neuračunljivosti, na podmukao i svirep način, lišio života svoju majku Slavojku s kojom je živeo u istoj kući.

Prema navodima optužnice, Srđan je iz pomoćne prostorije uzeo sekiru, prišao krevetu u kojem je njegova majka ležala i bez ikakvog povoda je sekirom devet puta udario u glavu, ali i ruke koju je podigla, verovatno da se odbrani.

Nakon što je trpela bolove jakog intenziteta ona je, posle nekoliko minuta, preminula. Posle ubistva, sin je sekiru umotao u papir i sakrio u šupu između složenih drva, potom pustio plin u kuću, koju je zaključao i udaljio se s lica mesta biciklom.

Zamenik Višeg tužioca Jelena Stojaković Mustakas je pred sudskim većem napomenula da smatra da je delo u potpunosti dokazano brojnim materijalnim dokazima.

Prema rečima komšija, stravičan zločin je otkriven kada pokojna žena nije odgovarala na telefonske pozive ćerki, odnosno sestri osumnjičenog Srđana, koja je u to vreme živela i radila u Novom Sadu.

Njih dve su imale običaj da se svakodnevno čuju više puta, a kada joj se majka nije javila shvatila je da se nešto čudno dešava zbog čega je došla u Bačku Palanku. Dok se po komšiluku raspitivala za majku i brata, Srđan je naišao na biciklu i otključao kapiju.

- U kući je zatečen stravičan prizor. Nesrećna žena je ležala u sobi na krevetu, zamotana u ćebe i imala je povrede glave oštrim predmetom – navele su komšije ove porodice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?
Live TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?

Oko Srbije već duže vreme kruže razni špijunski dronovi. Malo - malo pa se posmatraju položaji srpske vojske. Niz incidenata dogodio se 2015. pa sve do incidenta ispred Izraelske ambasade. Mnogo je opasnosti! Da li smo bezbedni? Na ovu temu u "Info večeri" govorili su politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, bivši obaveštajac Karlo Dulović i Željko Šajn, novinar "Politike".

04.07.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija