• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

29.01.2022

11:16

VOZAČ ŠLEPERA ZASPAO I IZAZVAO STRAVIČNU NESREĆU! Poznato stanje povređenih, imena poginulih

RTK

Vesti

VOZAČ ŠLEPERA ZASPAO I IZAZVAO STRAVIČNU NESREĆU! Poznato stanje povređenih, imena poginulih

Podeli vest

U teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila ju subotu ujutro oko 6.30 na putu Kruševac-Aleksandrovac, kod Pepeljevca, život su izgubili G.M. (52) iz Kožetina i Z.V. (55.) iz Aleksandrovca, dok su još tri muškarca povređena

Povredjeni su vozilima Hitne pomoći prevezeni u kruševačku Opštu bolnici i prema informacijama kojima raspolažemo, oni nisu životno ugroženi. 

U ovoj saobraćajnoj nezgodi su učestvovala dva vozila, kamion-šleper ,, Vino Župe,, i putničko vozilo marke ,,Suzuki,, u kome su se nalazili svi povredjeni i poginuli putnici. Oba vozila imaju aleksandrovačku registraciju.

Foto: Printskrin/ tv pink

 

Prema prvim nalazima istrage, uzrok nsaobraćajnog udesa je nepropisan prelazak kamiona u traku za kretanje vozila iz suprotnog smera. Na licu mesta utvrdjeno je da se terentno vozilo kretalo iz pravca Kruševca, a putnički automobil, iz pravca Aleksandrovca. Poginuli G.M. bio je vozač, a Z.V. je u momentu nezgode sedeo na mestu iza vozača putničkog vozila.

Kod vozača teretnog vozila, starog 66 godina iz aleksandrovačkog naselja Kožetin, je alko-testiranjem nakon nezgode utvrđena nedozvoljena količina alkohola u organizmu, od 0,89 promila. 

Foto: Printskrin/ tv pink

 

Na licu mesta uviđaj su obavili pripadnici Saobraćajne policije Kruševac i nadležni tužilac. Na licu mesta su bili i vatrogasci-spasioci, iz kruševačke jedinice. Saobraćaj na ovoj deonici puta se posle uvidjaja odvija nesmetano.

 

Povredjeni u saobraćajnom udesu otpušteni na kućno lečenje
 

Trojica muškaraca , koji su jutros na putu Kruševac- Aleksaandrovac povredjeni i vozilima Hitne pomoći prevezeni u kruševačku Opštu bolnici su, nakon dijagnostike sa lakšim telesnim povredama i ukazane pomoći, otupušteni na kućno lečenje, potvrdjeno nam je u Opštoj bolnici Kruševac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)
Live TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)

Puna dva dana priča se o Savetu bezbednosti u UN. U Specijalnoj emisiji Informera o temi Rezolucije u Srebrenici govorili su prof. dr Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije i predsednik poslaničke grupe PUPS-a Stefan Krkobabić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog Andreja Lović iz Nemačke i novnar Igor Damjanović iz Donjecka, kao i Vojkan Milošević, direktor Centra za antiterorizma i Olga Ravasi, gopolitički strateg.

25.05.2024

20:02

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija