• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

30.01.2022

09:49

JEDAN TEŠKO POVREĐEN, TUKLI GA STOLICOM! Troje uhapšeno posle krvave tuče u kafiću u Grockoj!

A1tv.net/ ilustracija

Vesti

JEDAN TEŠKO POVREĐEN, TUKLI GA STOLICOM! Troje uhapšeno posle krvave tuče u kafiću u Grockoj!

Podeli vest

Tri osobe su uhapšene posle tuče koja se desila u jednom kafiću u Grockoj u petak kada je nekoliko ljudi napalo jednog muškarca, saznaje Telegraf.rs

Tom prilikom je jedna osoba zadobila teže povrede.

Policija je odmah identifikovala učesnike u tuči i ubrzo uspela da uhapsi napadače.

Kako su mediji ranije preneli, dva mladića su ušla u manji kafić i odmah prišli muškarcu srednjih godina koji je sedeo za stolom i počeli da ga udaraju. Tuči su se odmah pridružila još trojica koja su očigledno u objekat ušla ranije. Mladići su sve vreme tukli čoveka pesnicama a zatim i predmetima koji su im se našli pod ruku. Neko je i zapucao.

U jednom trenutku, dvojica su držala napadnutog muškarca, dok ga je treći iz sve snage udario stolicom po glavi. Iako je bio sav krvav, čovek je nakon udarca ustao i pokušao da pobegne napolje od svojih napadača.

Oni su ga sprečili, nastavivši da ga tuku pesnicama, dok je jedan od njih ponovo podigao stolicu i pripremio se za udarac. Tokom incidenta u kafiću nije bilo nikog osim ove grupe muškaraca, piše Blic. Razlog tuče nije poznat.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija