• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

31.01.2022

10:15

ODJEKIVALI RAFALI NA SVE STRANE! Šiptarski kradljivci šume ispalili više od 200 metaka u okolini Kuršumlije - SRPSKA POLICIJA IM ŽESTOKO ODGOVORILA!

RINA

Vesti

ODJEKIVALI RAFALI NA SVE STRANE! Šiptarski kradljivci šume ispalili više od 200 metaka u okolini Kuršumlije - SRPSKA POLICIJA IM ŽESTOKO ODGOVORILA!

Podeli vest

U okršaju pripadnika policije i šiptarskih šumokradica koji su juče sa desetak traktora bespravno sekli šumu u kuršumlijskom selu Rastelica, prema pouzdanima saznanjima ispaljeno je više od 200 metaka, ali srećom niko nije povređen

 

Naime, pripadnici srpske policije su juče u popodnevnim časovima uočili su više desetina šumokradica kako traktorima izvlače šumu iz ovog sela na administrativnoj liniji kuršumlijske opštine.

- Albanskih šumokraidca je bilo između 40 i 50 a tu je bilo i desetak njihovih traktora kojima su izvlačili šumu. Kada su uočili pripadnike policije koja patrolira na ovom području otvorili su vatru iz automatskog oružja ali su im policajci odgovorili. Iako su šumokradice traktorima pobegli na područje Kosova i Metohije, na mestu gde su bespravno sekli šumu bila je prava “poplava” metaka jer su i pripadnici policije i šumokradice pucali - ističe za "Novosti" izvor upoznat sa ovim, trećim po redu incidentom koji su albanske šumokradice izazvale na području ovog dela administrativne linije kuršumlijske opštine.

Inače, upadi šumokradica u kuršumlijska sela uz administrativnu liniju traju od 1999. godine, odnosno dolaska međunarondih snaga na KiM koje su zadužene za bezbednost kosmetske strane administrativne linije.

Selo Rastelica, poslednjih nekoliko godina nije stalno nastanjeno a nekoliko kuća oživi uglavnom tokom letnjih meseci.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera

pre 2 godine

Pa znaci policajci nasi toliko losi da su ih sve promasili? Jel zna tamo neko kako se puca? Neki snajper? Hapsenje? Nesto...? Nista? Oprosteno im sve? Da dodju opet slobodno? Kakva sramota..

Pera

pre 2 godine

nijebilo nikoga .. slavi neki pavijan rodjendan pa su senlucili o trosku drzave ..

Pera Bandera

pre 2 godine

Zadnjih 7-8 godina pročitao sam na desetine, ili možda i stotine sličnih vesti o Šiptarima šumokradicama i uvek je svaka vest završavala zaključkom da su bezbedno pobegli na Kosovo. Što li rade te naše snage tamo, da su makar konfiskovali posečena drva i podelili našoj sirotinji koja nije u stanju da sama pripremi ogrev za zimu.

Djordje

pre 2 godine

Sramota je da bar nekog lopova nismo makar ranili. Pucali su u vazduh ili sta?

ratko

pre 2 godine

znaci da je ona bila ukljucena i u atentat na predsednika ,malo neka se pravosudje i sa tim pozabave ako izadje pre 15 godina sa robije onda je sve sprdacina

Ivan

pre 2 godine

E kilava milicijo Dobro im jos i ne pomazete Ste toliko nesposobni da pobijete govna i gotova stvar Ovako ce opet i opet i opet

Ja

pre 2 godine

Nepoznata lica a znate koje su nacionalnosti, kako da ne.

jova

pre 2 godine

Nisu uspeli pogoditi nikoga??? 40-50 sumokradica i desetak traktora??? Odmah ih izbaciti iz policije i naplatiti utrosenu municiju!

Djura

pre 2 godine

Sta na to kaze ministarsvo unutrasnjih poslova

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija