• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

02.02.2022

22:57

OSTAO SAM BEZ OCA I MAJKE, HTELA JE DA ODVEDE DETE U INOSTRANSTVO... Ovako se branio direktor Centra za socijalni rad koji je pretukao suprugu, taštu i šuraka!

printscreen facebook

Vesti

OSTAO SAM BEZ OCA I MAJKE, HTELA JE DA ODVEDE DETE U INOSTRANSTVO... Ovako se branio direktor Centra za socijalni rad koji je pretukao suprugu, taštu i šuraka!

Podeli vest

Danijel Živanović (37), v. d. direktora Centra za socijalni rad u Velikom Gradištu, kome je određen pritvor zbog sumnje da je pretukao suprugu, taštu i šuraka, negirao je krivično delo koje mu se stavlja na teret i navodno ispričao da je žena 31. januara, kada se incident dogodio, htela da njihovo dete odvede u inostranstvo

Podsetimo, Živanović je uhapšen pre tri dana, nakon što ga je supruga sa majkom i bratom prijavila policiji. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, određeno mu je zadržavanje, a potom mu je Osnovni sud u Velikom Gradištu odredio pritvor do 30 dana zbog bojazni da će ponoviti delo i uticati na svedoke.

Rekla da ide u Austriju

- Tog dana mi je supruga pre posla rekla da će odvesti našeg sina u Austriju i da ne želi da živi u Srbiji. Mene je to uznemirilo, rekao sam da se ne slažem sa tim i da dete treba da živi sa oba roditelja, a ne samo sa majkom, pošto je ona insistirala da je samo majka bitna. Nisam je tukao, ali se jesmo raspravljali. Možda sam je jače stegao za ruku i tako povredio, pošto imam jak stisak - navodno je ispričao osumnjičeni direktor Centra za socijalni rad.

Navodno, on je ispričao i da su ga po povratku sa posla dočekali tašta i šurak, koji su vikali na njega da otvori vrata.

Tašta

Dali smo izjavu nadležnima

Kurir je juče stupio u kontakt sa taštom osumnjičenog, ali se ona ljubazno zahvalila i poručila da neće davati izjave za medije. - Nema potrebe da pričamo za medije. Razumemo vaš posao, hvala vam što se pozvali, ali ne želimo da pričamo, niti da se piše o tome. Izjave smo dali gde treba, nadležnim organima, sada je sve na njima - rekla je za Kurir napadnuta tašta direktora Centra za socijalni rad.

- Taštu nisam udario, a šurak je skočio da me bije. Možda sam ga odgurnuo i u tom rvanju povredio, a možda ga je povredila i njegova devojka, koja je došla sa njim. Kada je skočio na mene, pao sam na pločice i polomio prst na desnoj ruci, imam i hematom, a bio sam i u bolnici na saniranju - rekao je Živanović u tužilaštvu.

Živanović je, kako nezvanično saznajemo, detaljno govorio i o odnosu sa suprugom, ali i članovima njene porodice.

- Moja žena je rođena u inostranstvu i tamo je dugo živela, do udaje za mene. Način života u Srbiji joj je pao teško, nikako nije mogla da se snađe i navikne. Neretko je govorila da će, ukoliko se ovde ne snađe, otići u Austriju i povesti dete - navodno je rekao Živanović:

Ostao bez roditelja

- Ona je povodljiva i pod uticajem svoje majke i brata. Tašta se mnogo mešala u naš život, pokušavala je da nametne svoja pravila i stavove. Osim supruge i sina, nemam nikog, ostao sam bez oca i majke i sve mi je to teško padalo.

Kako je pojasnio, posle sukoba sa suprugom i njenom familijom, oni su otišli.

- Sam sam krenuo u policijsku stanicu da ih tražim, žena je tamo plakala. Sumnjam da je sve ovo inscenirala i namestila mi - zaključio je.

Tragedija

Danijelovog oca zgazio taksista

Otac osumnjičenog Živanovića nastradao je letos u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u centru Velikog Gradišta. - Danijelov otac bio je na biciklu i izlazio je iz parka kada ga je kolima udario taksista. Prebačen je u bolnicu, ali je tamo preminuo posle nekoliko dana. Koliko znamo, taksista je tada uhapšen, ali ne znamo šta se posle desilo - pričaju meštani i dodaju da je Živanoviću majka umrla pre nekoliko godina.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija