• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.T.

03.02.2022

15:38

DEVOJKA IZ AUTOMOBILA SMRTI NEGIRALA KRIVIČNO DELO! Posle sletanja u Moravu i pogibije drugarica, tužilaštvo predlaže pritvor

Printscreen TV Pink

Vesti

DEVOJKA IZ AUTOMOBILA SMRTI NEGIRALA KRIVIČNO DELO! Posle sletanja u Moravu i pogibije drugarica, tužilaštvo predlaže pritvor

Podeli vest

Posle tri sata završeno je saslušanje Anđele S. u Višem javnom tužilaštvu. On je bila za volanom automobila "golf", koji je sleteo u Južnu Moravu kod Vladičinog Hana, i u toj nesreći su stradale dve devojke

Kako Informer saznaje Anđela S. nije priznala izvršenje krivičnog dela i iznela je svoju odbranu. 

Tužilaštvo predložilo sudiji za prethodni postupak pritvor do mesec dana. Čeka se odluka.

Tužilaštvo smatra da je delo izvršila sa umišljajem, jer je vozila kola sa probnom vozačkom dozvolom u vremenu kada nije smela da vozi i to pod uticajem alkohola, neprilagođenom brzinom osobinama i stanju puta, vidljivosti, preglednosti i atmosferskim prilikama.

Imajući u vidu da su dve devojke poginule, dok je jedna lakše povređena , osumnjičenoj AnđeliS. za ovo krivično delo preti kazna zatvora od 2 do 12 godina.

Odluku o ovom predlogu treba da donese sudija za prethodni postupak Višeg suda u Vranju.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 4 sata u subotu ujutru, kada je "golf" kojim je upravljala Anđela S. sleteo sa kolovoza u Južnu Moravu kod mesta Džep u blizini Vladičinog Hana, stradale su dve devojke, od njih četiri koliko je bilo u vozilu.

Telo jedne od nastradalih devojaka K.P. pronađeno je u utorak izvučeno iz korita reke. Obdukciju tela obavili su veštaci Zavoda za sudsku medicinu i očekuje se njihov nalaz.

Anđela S. je vozila sa probnom vozačkom što znači da nije smela da bude za volanom u trenutku kada se desila nesreća, jer sme da vozi do 23 časa.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 2 godine

Sramno. U buvaru na 12 godina pa da se opameti kada je roditelji nisu vaspitali.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija