• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.T.

04.02.2022

13:22

VELIKA GUŽVA U UGRINOVAČKOJ ULICI! 18 vatrogasca sa troja kola savladalo vatrenu stihiju na krovu privatne kuće (VIDEO/FOTO)

I.T.

Vesti

VELIKA GUŽVA U UGRINOVAČKOJ ULICI! 18 vatrogasca sa troja kola savladalo vatrenu stihiju na krovu privatne kuće (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Velika gužva izbila je u Ugrinovačkoj ulici u Zemunu kada su vatrogasci pohitali da ugase požar koji je pretio da proguta prizemnu kuću

Na mesto incidenta stigla su troja vatrogasna kola sa 18 vatrogasaca, koji su se odmah angažovali na gašenju vatrene stihije. Efikasnom akcijom oni su uskoro lokalizovali požar i sprečili eventualno širenje na zgrade u komšiluku.

Foto: I.T.

 

-  Ovo je moja privatna kuća, samo sam otišla do prodavnice i buknulo je. Šteta je velika, ali najvažnije da niko nije povređen-izgovorila je u dahu vlasnica kuće šokirana prizorom kojeg je zatekla u povratku iz kupovine.

Foto: I.T.

 

Kako javlja izveštač Informera izgorelo je  oko 100 kvadratnih metara krova, a tokom intervencije vatrogasaca bio je otežan saobraćaj u Ugrinovačkoj ulici.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija