• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

08.02.2022

22:34

SESTRA UBIJENOG ZAKUKALA U SUDNICI Dramatično na suđenju rođaku Velje Nevolje, otac optuženog u hodniku sve šokirao izjavom

Informer/privatna arhiva

Vesti

SESTRA UBIJENOG ZAKUKALA U SUDNICI Dramatično na suđenju rođaku Velje Nevolje, otac optuženog u hodniku sve šokirao izjavom

Podeli vest

Suđenje Damiru Ibrahimoviću (21), koji je optužen da je za prošlu Srpsku novu godinu ubio najboljeg druga Ivana Trifunovića (22) ispred zgrade u Novom Beogradu, nastavljeno je danas pred Višim sudom saslušanjem svedoka.

Nemanja Popović, zajednički prijatelj pokojnog i okrivljenog, potvrdio je da je kobne večeri bio sa njih dvojicom na žurci i da je sve proteklo u najboljem redu. On je naveo da Ibrahimovića poznaje od detinjstva, a da je Trifunovića upoznao pet godina ranije preko drugova. 


Na pitanje Dejana Lazarevića, Ibrahimovićevog branioca, da li je ubijeni imao poroke, Popović je rekao da je pio i kockao kao i dvojica njihovih drugara Jovan i Ivan. Taj odgovor izavao je burne reakcije porodice Trifunović u sudnici.


- Ispada da se pokojnom sudi, a ne ubici - prokomentarisao je Dragiša Trifunović, otac ubijenog Ivana. 

Foto: Informer/privatna arhiva

Trifunović je nađen mrtav na ulici na Novom Beogradu


- Pustiće ubicu! - zakukala je Ivanova sestra, kada je sudija objavila da Apelacioni sud razmatra žalbu na produženje pritvora Ibrahimoviću.


Damirov otac Nijaz je posle suđenja u hodniku Palate pravde povišenim tonom, među brojnim prijateljima, porodicom i predstavnicima medija, uzvratio:


- Zašto otac ne kaže ko je treća osoba na snimku od kobne noći?! Taj je ubio Ivana, a ne moj sin!


Ibrahimović je, inače, blizak rođak Veljka Belivuka. Optužen je da je u noći između 13. i 14. januara prošle godine ubio Ivana nožem, samo nekoliko stotina metara od stana u kome je ubijeni živeo sa porodicom. Od početka suđenja on negira krivicu i tvrdi da je naišao na ranjenog Trifunovića i njegovog oca, kome je pomogao ga odveze u bolnicu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Sport

Ovo je najskuplji, ne i najbolji tim! Legendarni as crveno-belih surovo iskren: Zvezda nema velike šanse protiv Intera!
Crvena zvezda

Ovo je najskuplji, ne i najbolji tim! Legendarni as crveno-belih surovo iskren: Zvezda nema velike šanse protiv Intera!

Crvena zvezda nema velike šanse protiv Intera, svoje bodove možda može da traži protiv PSV-a ili Jang bojsa, poručuje za Informer proslavljeni fudbaler crveno-belih Zlatko Krmpotić (66). Čovek koji je sa srpskim prvakom igrao ravnopravno protiv "neroazura" 1981. godine u četvrtfinalu Kupa šampiona kaže da je sadašnji tim Zvezde superioran u domaćem prvenstvu, ali da u Evropi ne može da se meri sa velikanima.

28.09.2024

07:00

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija