• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

09.02.2022

13:05

POTPIS SA PRIZNANICE UBIJENOG ĐOKIĆA OTKRIVA UBICU! Goran Džonić sa sinovima, kao i braća Jojke ostavili uzorke, OVO JE FINIŠ ISTRAGE!

pritnscreen

Vesti

POTPIS SA PRIZNANICE UBIJENOG ĐOKIĆA OTKRIVA UBICU! Goran Džonić sa sinovima, kao i braća Jojke ostavili uzorke, OVO JE FINIŠ ISTRAGE!

Podeli vest

Pred Višim javnim tužilaštvom u Nišu danas su izvedene nove dokazne radnje u sklopu istrage ubistva tročlane porodice Đokić iz aleksinačkog sela Moravac.

Osumnjičeni za saizvršilaštvo u teškom ubistvu, Goran Džonić, njegovi sinovi Stefan i Milan te braća Kostadin i Aleksandar Milošević dali su uzorak svog rukopisa kako bi se obavilo grafološko veštačenje dokumentacije pronađene tokom istrage stravičnog zločina.

Branilac braće Milošević, advokat Andrija Magdalinić istakao je da ni ovi dokazi neće povezati njihove klijente sa ubistvom.

- I moji klijenti i ostali osumnjičeni dali su uzorak rukopisa, tačnije potpise, radi grafološkog veštačenja. To ništa ne menja u odnosu na Miloševiće, jer oni nemaju nikakve veze sa zločinom - rekao je Magdalinić.

Foto: D.K.

 

Mladen Magdalinić je objasnio da će se izvršiti poređenje pismenih dokumenata sa potpisima osumnjičenih.

- Ovo su dokazne radnje u finišu istrage, ostaju još ti video zapisi da se izveštače. Rok za završetak istrage je sredina aprila, do tada treba da se podigne optužnica ili obustavi istraga . Očekujemo da moji klijenti što pre budu pušteni iz pritvora, Kostadinu je danas rođendan, odvojen je od porodice, zaista bi trebalo da se za njih ovo završi jer svi dokazi govore da su nevini - rekao je branilac Miloševića.

Svim osumnjičenima pritvor je odlukom Apelacionog suda produžen po treći put i ističe sredinom aprila. Svi do sada izvedeni dokazi terete samo Gorana Džonića, dok ništa ne ukazuje da je bilo ko od ostalo četvoro umešan u ubistvo tročlane porodice.

Foto: Printscreen/privatna ahriva

 

Goran Đokić, njegova supruga Gordana i dvadesetpetogodišnja ćerka Lidija ubijeni su u noći između 26. i 27. septembra u ataru sela Moravac gde su njihova tela pronađena 2. oktobra. Zbog njihovog ubistva uhapšen je Goranov brat od tetke Goran Džonić, njegovi sinovi i njihove komšije, braća Milošević zvana "Jojke".

U torbi sa novcem pronađena priznanica sa Džoničevim potpisom

Pretpostavlja se da je motiv ubistva koristojublje jer je na imanju Džonića pronađeno preko četrdeset hiljada evra za koje se sumnja da potiču iz zločina. Takođe, u torbi sa novcem pronađena je i priznanica o pozajmici novca od Đokića koju je potpisao Goran Džonić, pa je iz tog razloga naloženo grafološko veštačenje da bi se utvrdila veza okrivljenih sa ovim dokumentom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija