• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.02.2022

13:39

UDARAC NA BELIVUKOV KLAN! Policija u Pančevu zaplenila SNAJPER, 8 automobila, 11.680 evra, 3 pancira, bejzbol palice, 2 puške i revolver

MUP Srbije

Vesti

UDARAC NA BELIVUKOV KLAN! Policija u Pančevu zaplenila SNAJPER, 8 automobila, 11.680 evra, 3 pancira, bejzbol palice, 2 puške i revolver

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je policijske službenike koji su jutros na teritoriji Pančeva sproveli koordiniranu akciju usmerenu na suzbijanje nasilnog kriminaliteta u kojoj su učestvovali pripadnici Policijske uprave Pančevo, Žandarmerije i Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa pančevačkim Osnovnim i Višim javnim tužilaštvom

- Srbija nije i neće biti pogodno tlo za kriminalce. Staćemo na put svim onima koji i pomisle da mogu da ugrožavaju bezbednost naših građana i nećemo dozvoliti bandama da divljaju nijednim gradom, mestom, ulicom, naše voljene Srbije - poručio je ministar Vulin, koji je održao sastanak sa rukovodiocima Policijske uprave u Pančevu. 

Istakao je da policija neće odustati od te borbe i da će kriminalci u Srbiji uvek i na svakom mestu biti kontrolisani i naglasio da će se ovakve akcije nastaviti.  

Foto: MUP Srbije

- Na svakom mestu kriminalcima ćemo i ovakvim akcijama snažno poručiti da su nepoželjni i da naša zemlja nije tlo na kojem će im biti dozvoljeno da upravljaju budućnošću naše dece. To je naša dužnost i obaveza - rekao je ministar Vulin.  

Policija je u sklopu akcije, zbog postojanja osnova sumnje da je u noći, 14. februara, bacio ručnu bombu na jedan ugostiteljski objekat u Pančevu uhapsila S. B. (1989), kome je određeno zadržavanje do 48 sati. 

Foto: MUP Srbije

Tom prilikom pričinjena je materijalna šteta na većem broju parkiranih vozila. 

U akciji koja je jutros sprovedena na teritoriji Pančeva, prilikom pretresa više lokacija, policija je oduzela osam automobila, 11.680 evra i  250.500 dinara, tri pancira, devet mobilnih telefona, dve bejzbol palice, malokalibarsku pušku,  revolver i vazdušnu pušku. 

Foto: MUP Srbije

Takođe, zaplenjeno je 165 grama marihuane i manja količina MDMA, kao i dve vagice za precizno merenje. 

U garaži u Pančevu pronađena je veća količina kutija parfema zaštićenih robnih marki "Lacoste", "Bvlgari" i "Versace"


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Predragm

pre 2 godine

Na slici je vazdusna puska. Ha ha ha tesko naoruzanje. Inace Vulin uhvatio lava. Tuko macku dok nije priznala da je lav.

sledeća vest

Vesti

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Sport

Planeta

Preokret! Stotine hiljada Ukrajinaca kreće ka Belorusiji! Svet u šoku gleda neverovatan razvoj situacije, niko ovo nije očekivao!
ZAPAD U NEVERICI

Preokret! Stotine hiljada Ukrajinaca kreće ka Belorusiji! Svet u šoku gleda neverovatan razvoj situacije, niko ovo nije očekivao!

Stotine hiljada Ukrajinaca beže iz Evropske unije (EU) u Belorusiju, tražeći sigurnije okruženje od onog koje su očekivali u „prosperitetnoj“ Evropi . Ova migraciona kretanja ukazuju na promene u percepciji EU kao sigurnog utočišta, a to je pitanje koje je izneo beloruski ministar spoljnih poslova, Maksim Riženkov, na zasedanju Ujedinjenih nacija (UN).

06.10.2024

10:40

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija