• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

16.02.2022

15:36

UHAPŠENI POLICAJCI ZBOG ZLOSTAVLJANJA! Muškarca teško povredili nezakonitim sredstvima prinude!

printscreen

Vesti

UHAPŠENI POLICAJCI ZBOG ZLOSTAVLJANJA! Muškarca teško povredili nezakonitim sredstvima prinude!

Podeli vest

Po nalogu Osnovnog tužioca u Brusu dvojici policajaca iz Aleksandrovca odredjeno je policijsko zadržavanje do 48 sati . Radi se o I.N. (35) i V.P. (38), koji se sumnjjiče za zlostavljanje muškarca iz Kruševca

Njima se, prema prvim osnovanim sumnjama, na teret stavlja da su krivično delo zlostavljanje i mučenje počinili u noći izmedju ponedeljka i utorka tako što su fizički napali muškarca D.K. (43) iz Kruševca i tom prilikom mu naneli teške telesne povrede.

- Oni su osumnjičeni da su prema četrdesettrogodišnjem muškarcu iz Kruševca nezakonito upotrebili sredstva prinude, nanevši mu tom prilikom teške telesne povrede- potvrđeno nam je u Policijskoj upravi Kruševac.

Dogadjaj se desio na putu u reonu aleksandrovačkog sela Gornji Stupanj, a osumnjičeni unifomisani policajci su u trenutku napada na D.K. bili na dužnosti.

- Protiv policajaca I.N. i. V.P. pokrenut je disciplinski postupak zbog teške povrede službene dužnosti I udaljeni su iz službe do okončanja tok postupka- kažu nam u policijskoj upravi Kruševac.

Polomili mu pet rebara i kosti glave!

Kako su mediji ranije,objavili, B.P.i N.I.iz Aleksandrovca bili su u patroli u Gornjem Stupnju kod Aleksandrovca,kada su,kako se sumnja 15.februara u 3 ujutro zaustavili putničko vozilo za čijim je volanom bio Kruševljanin K.D.(43). Prema nezvaničnim saznanjima „Novosti“, radnju zaustavljanja putničkog vozila za čijim volanom je bio K.D.nisu prikazali u službenoj evidenciji, ali će ovaj mogući momenat,kao i drugi elementi celog slučaja biti poznatiji kada se obavi saslušanje oštećenog,ali i osumnjičenih, nakon isteka mere zadržavanja do 48 sati. 

- Očekuje se da istraga utvrdi da li se neko od privedenih policajaca od ranije znao sa vozačem,koji je ceo slučaj i prijavio i koji je u međuvremenu zbrinut u Opštoj bolnici Kruševac sa teškim povredama,prelomima pet rebara i kosti glave,odnosno nosa.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija