• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

16.02.2022

17:23

MARIJA UMRLA OCU NA RUKAMA Nesrećni čovek prvi stigao na mesto nesreće, ali nije mogao da spasi ćerku

Facebook/Marija Maksimović

Vesti

MARIJA UMRLA OCU NA RUKAMA Nesrećni čovek prvi stigao na mesto nesreće, ali nije mogao da spasi ćerku

Podeli vest

Marija Maksimović stradala je u jezivoj nesreći koja se dogodila 13. februara kod Aranđelovca. Na mesto nesreće prvi je stigao njen otac Radivoje, ali svojoj ćerki nije mogao da spasi život.

- Ćerka Marija mi je umrla na rukama, iskrvarila je i ugušila se, a ja nisam mogao da joj pomognem - ovako za "Blic" započinje u suzama svoju bolnu ispovest Radivoje.

Nesrećni otac je na mesto nesreće stigao pre Hitne pomoći i bezuspešno pokušavao da joj pomogne da preživi, ali Marija nije izdržala.

- Sve vreme je krvarila, imala je teške povrede. Ona se i gušila i jedva dolazila do daha, a ja sam pokušavao da joj izvučem jezik, međutim, ništa nisam mogao da uradim - kaže Radivoje Maksimović potpuno skrhan od bola.

On ipak, kako kaže, ne krivi nikoga.

- Siguran sam da niko nije želeo da se dogodi ovakva tragedija. Nije smelo da se desi, ali desilo se, a ona ničim to nije zaslužila - govori on jedva, dok ostali članovi porodice ostaju potpuno nemi od tuge.

Vozaču D. M. (74), koji je naleteo na devojku dok je stajala pored pokvarenih kola je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aranđelovcu određeno zadržavanje, a meštani sela u kom se desila nesreća ispričali da je on posle udesa bio vidno potresen.

- Priča se da su njega zaslepela duga svetla sa automobila, koji je dolazio iz suprotnog smera, te da zato nije video pokvaren auto i devojke - rekli su prijatelji D. M. Kako su dodali, devojke nisu nosile fluorecente prsluke, niti su svoje vozilo u kvaru obeležile trouglom.

Iako je prva vest koju su mediji preneli bila da je ona u automobilu bila sa setrom, to se ispostavilo kao netačno. Kako smo saznali u razgovoru sa porodicom, ona je u vozilu bila sama. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija