• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

20.02.2022

11:02

OVO JE ISTINA O SMRTI KAMIONDŽIJE IZ JAGODINE! Kolege tvrde da nije bilo nikakvog nasilja

printscreen privatna arhiva

Vesti

OVO JE ISTINA O SMRTI KAMIONDŽIJE IZ JAGODINE! Kolege tvrde da nije bilo nikakvog nasilja

Podeli vest

Vozač kamiona iz Srbije Dušan S. preminuo je dok je bio u Rumuniji od srčanog udara

Kako se navodilo u prvim nezvaničnim izveštajima, Dušan je preminuo dok je spavao u kamionu, kada su lopovi navodno hteli da provale u kamion i tom prilikom koristili gas, što je kod Dušana navodno izazvalo zastoj u radu srca. 

Na Fejsbuk grupi "Drug sa druma - open group" je objavljen i apel za pomoć Dušanovoj porodici, što je dovelo do zaključka kako je u pitanju prevara i kako neki samo žele da se okoriste tuđom tragedijom i zarade na njoj.

Kako je naveo član grupe "Drug sa druma" Andrija Arsić, gde je objavljen apel za pomoć porodici kolege koji je preminuo, reagovali su ishitreno i verovali rekla-kazala pričama.

- Ja sam inače iz Jagodine i lično sam poznavao kolegu Duleta. Znam da je sada njegova supruga ostala samohrana majka sa dvoje maloletne dece. Bilo kako bilo, toj porodici treba pomoći u svakom slučaju. Malo smo ishitreno reagovali i verovali smo onim pričama, rekla-kazala. Jedino je tačna informacija, koju nam je i njegova supruga potvrdila, da je on zaista preminuo od infarkta u Rumuniji. U kabini nije bilo nikakvih tragova obijanja niti bilo kakvog nasilja. Jednostavno, toj porodici treba pomoći, a nekim novinarima neka služi na čast da sam ja hteo da se obogatim na smrti kolege. Lepo se u mojoj objavi vidi da sam objavio ime i račun njegove supruge. Nigde se moje ime ne spominje, nikada se time u životu ne bih bavio, jer smo ja i moje kolege iz grupe "Drug sa druma" napravili milion akcija gde smo pomagali socijalno ugroženim porodicama, deci nastradalih kolega delili smo paketiće za Novu godinu i ovo što su oni uradili je zaista sramno. Samo se jedno pitam, gde će im duša - rekao je Andrija Arsić za Telegraf.rs.

Kako je na društvenim mrežama napisala sestra preminulog vozača, natpisi da je njen brat preminuo tokom pljačke kamiona su "čista glupost i jedna ogromna laž".

"Ko god da je pročitao ovakve objave, ne verujte u to. Ništa od toga nije istina, priče i rekla-kazala glasine su otišle predaleko i na sav trenutni bol i tugu naše porodice, stvorili su još veći stres", napisala je ona.

Dušanovi prijatelji, koji su se od njega oprostili putem Fejsbuka, imali su samo reči hvale za njega.

"Kažu da se i Bog često sagne da otkine najlepši cvet", "Ne boli smrt, već boli sve ono što ide posle. Boli praznina koja nikada neće biti popunjena", samo su neke od poslednjih poruka koje su uputili Steviću.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija