• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

21.02.2022

11:36

BIO JE SAV PRLJAV I KRVAV... Radnik zatekao stravičnu scenu posle ubistva kolege u fabrici

Informer

Vesti

BIO JE SAV PRLJAV I KRVAV... Radnik zatekao stravičnu scenu posle ubistva kolege u fabrici

Podeli vest

Muškarac I.N. (45) uhapšen je jutros zbog ubistva kolege (32) u Zemunu. Kako "Blic" saznaje, muškarac se sam prijavi i predao policiji

Dvojica muškaraca su radili u istoj fabrici i jutros su se zajedno vraćali iz noćne smene kada je izbio sukob između njih dvojice. Nakon rasprave i žestoke tuče, radnik (45) je potegao nož kojim je zadao smrtonosne ubode svom kolegi (32).

Kako se ubistvo desilo oko 200 metara od kruga firme u kojoj su obojica bili zaposleni, ubica se vratio natrag prema krugu firme gde je i uhapšen.

Foto: Informer

- I ja sam zatečen bio kad sam došao. Ne znam šta se desilo. Ja ih znam ovako kada prođu, ništa nisam primećivao da li je postojao neki sukob između njih. Uglavnom to što je se desilo nije se desilo ovde - rekao je za "Blic" portir fabrike u kojoj su ubica i žrtva radili.

Svedok iz obližnje firme rekao je da je video hapšenje muškarca koji je na smrt izbo kolegu.

- Bio je početak smene, radnici su dolazili i rekli mi da je tamo na putu mrtav čovek. Prvo sam pomislio da ga je udario automobil. Video sam policiju i Hitnu pomoć i čoveka koga hapse. Bio je sav prljav i umazan od krvi. Stajao je tu uz ogradu - rekao je radnik iz obližnje firme.

Foto: Informer

Hitna pomoć i policija brzo su došli na lice mesta, međutim nesrećnom čoveku nije bilo pomoći.

- Delovao je potpuno izgubljeno i odsutvo, samo je gledao u jednu tačku. Lice mu je bilo prljavo i krvavo. Nije ništa govorio. Zaista je bilo jezivo gledati ga - kaže izvor koji je gledao hapšenje.

Kako javlja reporter "Blic" sa lica mesta, na mestu zločina ostala je lokva krvi, a u blizini i razbijena pivska flaša za koju se spekuliše da bi mogla da ima neke veze sa zločinom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija