• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sedam

21.02.2022

12:33

Otac mrtav dva meseca, sin tri dana?! Sve pare davali na rakiju

Vesti

Otac mrtav dva meseca, sin tri dana?! Sve pare davali na rakiju

Podeli vest

"Bavili su se poljoprivredom i bili bogata porodica, ali alkohol ih je uzeo pod svoje", kaže komšija Novica Đorđević

Policija je u selu Glogovac kod Jagodine pronašla tela Dragana D.  (68) i njegovog sina Nenada (41). Telo Dragana D. pronađeno je u kući, a komšije kažu da ga nisu viđale u selu u poslednje vreme. Telo njegovog sina nađeno je u dvorištu.

Prema kazivanju komšije Novice Đorđevića, Dragan D. bio je vezan za krevet i nije mogao da hoda. Kako se pretpostavlja, on je bio mrtav u krevetu oko dva meseca, dok je telo njegovog sina nađeno u dvorištu i sumnja se da je Nenad preminuo pre tri dana.

- Imali su primanja oko 20.000 dinara i gotovo sve su trošili na rakiju. Viđali smo Nenada da ulazi u grad i kad ide na bankomat. Žao mi je što se ovo dogodilo. Dragan je bio veliki domaćin. Bavili su se poljoprivredom i bili bogata porodica, ali alkohol ih je uzeo pod svoje - kaže za 24sedam komšija Novica Đorđević.

Draganovu majku su, takođe, njih dvojica u kući držali mrtvu zbog penzije, i to je svojevremeno bila tema novinskih napisa. Nenadova majka, inače, živi u Švajcarskoj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija