• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

22.02.2022

15:33

KAMION NAPRAVIO DŽUMBUS NA MILOŠU VELIKOM! Vozač izgubio kontrolu nad vozilom, UTVRĐUJE SE RAZLOG (FOTO)

RINA

Vesti

KAMION NAPRAVIO DŽUMBUS NA MILOŠU VELIKOM! Vozač izgubio kontrolu nad vozilom, UTVRĐUJE SE RAZLOG (FOTO)

Podeli vest

Na autoputu Miloš Veliki u mestu Lalinci, došlo je do saobraćajne nezgode kada je sa kolovoza sleteo kamion kraljevačkih registarskih oznaka koji se kretao iz pravca Ljiga ka Čačku, kada je vozač teretnjaka iz sada neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad vozilom

"Kad sam prošao pored mesta nezgode kamion je bio na livadi pored auto-puta, potpuno je probijena zaštitna ograda, a ekipe pokušavaju da izvuku ovo teretno vozilo. Na putu su bili rasuti delovi kamiona i staklo", rekao je za RINU jedan od očevidaca.

Foto: RINA

 

Brzom intervencijom putarske firme "Štrabag", koja je izašla na lice mesta, uklonjeni su svi predmeti koji su se našli na kolovozu, kako ne bi došlo do većeg incidenta i dodatnih saobraćajnih nezgoda. Vozač kamiona u ovom udesu zadobio je lakše telesne povrede. 

Saobraćaj na ovoj deonici auto-puta odvija se jednom kolovoznom trakom, signalizacija upozorava da se na putu dogodio saobraćajni incident, pa se stoga mole svi vozači koji se nađu na ovom putnom pravcu da prate signalizaciju i prilagode vožnju uslovima na putu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija