• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/Informer.rs

22.02.2022

18:21

JEZIVI DETALJI UŽASA U SMEDEREVU! Porodični prijatelj (60) obljubio devojčicu (13), majka sve znala, ali nije reagovala?!

Vesti

JEZIVI DETALJI UŽASA U SMEDEREVU! Porodični prijatelj (60) obljubio devojčicu (13), majka sve znala, ali nije reagovala?!

Podeli vest

Starija sestra obljubljene sevojčice (13) iz Smedereva, navodno, je ceo slučaj prijavila majci, ali majka oštećene nije reagovala!

OsumnjičenI (60), koji je obljubio dete (13) bio je njihov porodični prijatelj!

Šezdesetogodišnjem muškarcu određen je pritvor zbog sumnje da je 2021. obljubio devojčicu (13) u jednom selu kod Smedereva, a krivična prijava biće podneta i protiv mladića (17), koji je, navodno, takođe imao seksualne odnose sa oštećenom

Starija ćerka je kako kažu našla u telefonu eksplicitne fotografije svoje mlađe sestre sa osumnjičenim (60). Pokazala ih je majci, koja međutim, povodom toga ništa nije preduzela.

Navodno se bojala da pokaže slike ocu i da prijavi ga policiji. Prema njihovim rečima u petak ujutru došla je policija i službenici Centra za socijalni rad.

Devojčicu tada nisu zatekli kod kuće, a kada se vratila policija je odvela u hraniteljsku porodicu, a majku i osumnjčenog su tada priveli. Osnovno tužilaštvo u Smederevu odredilo je pritvor i majci devojčice (38) zbog zapuštanja i zanemaricanja maloletnog lica.

Da podsetimo osumnjičeni su navodno tokom 2021. godine stupali u seksulne odnose sa trinaestogodišnjom devojčicom. Za sada postoje indicije da se to dogodilo više puta tokom godine, ali će istraga utvrditi sve detalje, priča izvor i dodaje:

- N.M. je sa devojčicom stupao u odnose u svojoj kući. Postoje indicije da je to bilo na dobrovoljnoj bazi, ali je kažnjivo jer je reč o detetu - naveo je izvor Kurira.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Crnogorac

pre 2 godine

Da li iko pouzdano zna zašto je EU, pa onda i mi, ukinula smrtnu kaznu? To je jedina pravična kazna za mnoge zločine, pa i ovaj. Da je malo ljudi na svijetu - nije. Osam milijardi je znak osiguranog opstanka naše vrste. Prljavštinu iz naše vrste treba očistiti bez milosti. Zato smrtnu treba vratiti na široka vrata.

Rade

pre 2 godine

Ovo tata da reši , ako sud ne reši ili reši blago.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija