• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/Informer.rs

22.02.2022

21:22

"DANAS SAM JAKO TUŽNA... JEDNO MLADO BIĆE SADA JE ANĐEO" Nišlije se opraštaju od nastradalog mladića (17) rečima koje CEPAJU SRCE!

D. K.

Vesti

"DANAS SAM JAKO TUŽNA... JEDNO MLADO BIĆE SADA JE ANĐEO" Nišlije se opraštaju od nastradalog mladića (17) rečima koje CEPAJU SRCE!

Podeli vest

"Bio je izuzetno fino dete, ljubazan, kulturan, lepo vaspitan. Kada sam čuo za tragediju, molio sam Boga da nije on..."

Ovako govori jedan od komšija mladića V. T. (17) iz Niša, koji je nastradao 20. februara posle pada sa zgrade u Ulici Maksima Gorkog, pod zvanično još neutvrđenim okolnostima. Telo mladića uočili su prolaznici i pozvali Hitnu pomoć koja je nažalost mogla da konstatuje samo smrt.

Komšije iz zgrade su u šoku i tuguju za tragično ugašenim mladim životom.

- Oni su se doselili u zgradu pre, četiri, pet godina a prethodno su valjda živeli u Ulici Nikole Kopernika. Dečak je trenirao košarku kada su došli, i bio perspektivan u tom sportu koliko znam. Sretali smo se na hodniku često, uvek je bio lepo obučen i doteran i uvek bi se ljubazno javio. Poznajem mu oca, i on je dobar čovek. Strašno je ovo što se dogodilo - priča jedan od komšija.

Od nastradalog mladića na društvenim mrežama dirljivim rečima opraštaju se i njegovi nastavnici iz osnovne škole.

- Deca su blago i sva sreća ovog sveta... Mi kao roditelji imamo veliku odgovornost da ih sačuvamo i uputimo na prave vrednosti, na život koji je sve samo ne lak... Čuvajte svoju decu, grlite ih i volite snažno... Pratite svaki korak koji koračaju... Danas sam jako tužna... Jedno mlado biće sada je anđeo - napisala je jedna nastavnica u objavi na Fejsbuku, uz odeljensku fotografiju, po svemu sudeći, sa proslave male mature.

Prema prvim informacijama, V. T. je nastradao nakon pada sa visine.Nezvanično se saznaje da nisu utvrđene druge okolnosti koje bi ukazale na sumnju da je smrt posledica krivičnog dela. Uzrok smrti i sve okolnosti, zvanično će biti utvrđene istragom.

Više javno tužilažtvo je obavilo uviđaj i naložilo obdukciju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija