• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.02.2022

12:40

NA TEBE JE BAČENA CRNA MAGIJA, POŠALJI NAKIT DA SKINEMO ČINI! Žena im dala zlato i više od MILION DINARA!

MUP Srbije

Vesti

NA TEBE JE BAČENA CRNA MAGIJA, POŠALJI NAKIT DA SKINEMO ČINI! Žena im dala zlato i više od MILION DINARA!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su prevaru i uhapsili R. J. (1997) i S. J. (1987) iz okoline Bačke Palanke, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ovo krivično delo u saizvršilaštvu

Oni se sumnjiče da su, od 20. januara do 13. februara ove godine, ubedili 48-godišnju ženu iz okoline Bora da je na nju bačena crna magija i da im poštom pošalje zlatan nakit kako bi joj skinuli magiju, što je ona i učinila.

Takođe se sumnja da im je ona dala još 1.278.500 dinara i 3.140 evra, kao i da su joj tražili još 2.000 evra nakon čega ih je policija pronašla i uhapsila.

Foto: MUP Srbije

U njihovom „audiju“, u kaseti, pronađen je zlatni nakit.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu. 

Foto: MUP Srbije

S obzirom na to da se sumnja da ima još oštećenih, ukoliko prepoznaju osumnjičene sa fotografija, pozivamo ih da dođu u najbližu policijsku upravu ili stanicu, ili da se jave na broj telefona 192.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 2 godine

A sta da se kaze sem da jos uvek ima zatucanih ljudi koji veruju u ovakve stvari. Ako su joj uzeli novac, trazi srecu u takvim stvarima a nezna da je sama kovac svoje srece.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija