• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs/Informer

26.02.2022

18:38

SMRSKAO MLADIĆU LOBANJU KAMENOM, PA NESTAO! Policija već sedam dana bezuspešno traga za nasilnikom iz Vrnjačke Banje

Vesti

SMRSKAO MLADIĆU LOBANJU KAMENOM, PA NESTAO! Policija već sedam dana bezuspešno traga za nasilnikom iz Vrnjačke Banje

Podeli vest

Nasilnik iz Vrnjačke Banje koji se sumnjiči da je brutalno pretukao Aleksandra A. i kamenom mu smrskao lobanju nestao je sa lica zemlje, policija već nedelju dana bezuspešno traga za njim

Policija u Vrnjačkoj Banji traga za Mariom Z, osumnjičenim da je prošle subote brutalno pretukao Aleksandra Arsića iz ovog mesta i kamenom mu smrskao lobanju. Povređeni mladić u teškom je stanju i u bolnici, dok od nasilnika nema ni traga.

Kako nezvanično saznaje "Blic" policija intenzivno traga za Mariom Z. koji je pobegao iste noći, nakon brutalne tuče koja se dogodila u parku ispred Specijalne bolnice Merkur u ovom gradu, sat vremena posle ponoći.

Policija je saslušala više osoba, svedoka i mladića koji su, kako se sumnja, bili na mestu obračuna, međutim ni traga, ni glasa od osumnjičenog za brutalni napad.

Naime, grupa mladića, na čelu s Mariom Z, od ranije dobro poznatom policiji, presrela je Aleksandra Arsića, koji se pre toga provodio s prijatljima u novootvorenom baru u ovom mestu, i napala ga. Počela je svađa, potom jurnjava i tuča, a najteže povrede zadobio je upravo Aleksandar kog je, kako se sumnja, osumnjičeni tukao kamenom, tačnije odvaljenim delom ivičnjaka po glavi.

Aleksandar je zadobio frakturu lobanje i nalazi se u bolnici u teškom stanju, a njegov otac potvrdio je za "Blic" da se mladić probudio iz kome!

- Čuo sam se s njim, razgovarali smo preko telefona. Najbitnije mi je da se probudio iz kome, samo razmišljam o tome, ne znam da li su napadači uhapšeni - rekao je on.

Meštani o osumnjičenom nemaju lepe reči i o njemu iz straha izbegavaju da pričaju jer je, kako nezvanično saznajemo, Mario Z. više puta učestvovao u napadima i tučama, te ga se plaše. Radivoje, otac pretučenog Aleksandra rekao je ranije za "Blic" da nije mogao da prepozna sina kada ga je video unakaženog u sanitetu Hitne pomoći.

- Aleksandar je izašao, jer je hteo da spreči tuču. Taj Mario Z. i još jedan mladić iz te grupe u kojoj su svi ostali osim njih dvojice, maloletni, stalno su provocirali ove drugove mog sina. On je hteo da ih zaštiti. Ali, udarili su ga mučki u bradu, i moj sin je pao. Onda su uzeli kamen i počeli da mu lome glavu. Unakazili su mi sina. Ne mogu da verujem da neko može tako iz čista mira da brutalno nekog prebije - ispričao je Radivoje.

On je dodao da je grupa mladića, koju predvodi osumnjičeni, poznata po Vrnjačkoj Banji i da "maltretiraju i prebiju svakoga ko im se ne svidi".

- Ako je policija stalno podnosila prijave, a ovaj nasilnik uvek puštan, onda je pravosuđe napravilo najveći problem. Mario je u bekstvu, a ostali se šetaju po Banji. Inače, kako su mi rekli, ta grupa se kroz Banju kreće kao čopor. I maltretiraju i prebiju svakog ko im se ne svidi - priča otac Radivoje.

Kako smo saznali, Mario Z. koji je u bekstvu, u zadnje dve godine imao je preko dvadeset tuča. Iako je za svaku policija pisala prijavu, procesuiran je samo u jednom slučaju, i to prekršajno, novčanom kaznom. Policija je pretresla kuću u Vrnjačkoj Banji u kojoj živi sa roditeljima, međutim nije pronašla ništa što bi ukazalo gde se skriva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučić se sastao sa Kopmanom u Briselu
Politika

Vučić se sastao sa Kopmanom u Briselu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Briselu sa generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

10:46

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija