• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

28.02.2022

13:28

Sahranjen Aleksandar kog su ubili nožem u sačekuši

Informer

Vesti

Sahranjen Aleksandar kog su ubili nožem u sačekuši

Podeli vest

Aleksandar Tatalović (21) koji je ubijen u sačekuši kada su ga napali maskirani mladići prošle nedelje sahranjen je na groblju Orlovača.

Na večni počinak mladića je ispratilo više od 300 ljudi. Roditelji, sestra, rođaci, prijatelji i poznanici oprostili su se od Aleksandra. Sahranjen je u belom kovčegu. Pre nego što je kovčeg spušten u raku pročitana su četri govora, od porodice i prijatelja. Prvi govor je pročitala rođaka.

- Bio si vredan, dobar, najbolji čovek koga smo znali. Od malena si znao čime želiš da se baviš , a to su motori i automobili,pa si tako i upisao saobraćajnu školu. Radio si od svoje 16 godine i razlikovao si se od svojih vršnjaka jer si znao šta želiš u životu. Tvoj put je bio da vredno radiš, naučiš posao i otvoriš svoju radionicu, ali ti si izabrao drugi put, a to je da odeš kod svog starijeg brata Stevana i sada si anđeo koji nas čuva, izabrao si sa budeš sa njim - rekla je rođaka okupljenim neutešnim ljudima.

Foto: Informer

Nakon njenog govora čuli su se jauci i plač, a zatim je usledio govor drugog rođaka.

- Bio si omiljen u društvu. Kad se ti pojaviš u prostoriji osetila se ta neka energija, vedrina i pored svih obaveza koje si imao nalazio si vreme za svoje najmilije. Vest o tome da si stradao nas je sve šokirala i petoro maskiranih napadača te je napalo i ubolo nožem u to dobro srce koje nažalost nije izdržalo. Sam i goloruk si se našao ispred maskiranih napadača, a kada su te napali ti nisi pobegao, nego si ostao da rešiš nesporazum koji nije ni postojao - rekao je ovaj rođak i dodao da do ovoga nije trebalo da dođe.

Rođak je dodao i da je Aleksandar kupio motor i pušku za lov jer je sa ocem često išao u lov.

Nakon ovog govora svi su počeli da plaču, potom je usledio govor još jedne rođake koja je jedva izgovori ono napisano. A nakon nje, mladić koji je poslednji čitao govor počeo je da plače, toliko da nije uspeo da pročita pismo koje je namenio Aleksandru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17