• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

01.03.2022

10:02

ALEKSIĆ STIGAO U SUD! Danas nastavlja iznošenje odbrane o optužbama za silovanje glumica!

Tanjug/Miloš Milivojević

Vesti

ALEKSIĆ STIGAO U SUD! Danas nastavlja iznošenje odbrane o optužbama za silovanje glumica!

Podeli vest

Vlasnik škole glume Miroslav Aleksić, optužen za vise silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole, stigao je u Viši sud u Beogradu gde će danas nastaviti da iznosi odbranu

Aleksić je zajedno sa svojim advokatima i ženom ušao u zgradu Palate pravde a ispred su ga kao i prethodni put sačekali aktivisti sa transparentima na kojima piše "Verujemo Mileni Radulović", "Silovali su u ratu, siluju i u miru" i "Pravda za žrtve, kazna za počinioce".

On je u sud stigao iz kućnog pritvora u kojem je od 10. septembra prošle godine nakon što mu je Apelacioni sud ukinuo pritvor i odredio zabranu napuštanja stana uz elektronski nadzor.

Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takođe kvalifikovana u produženom trajanju.

Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke.

Uhapšen je 16. januara prošle godine i do 10. septembra je bio u pritvoru, koji mu je tada zamenjen kućnim pritvorom uz elektronski nadzor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija