• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

02.03.2022

08:14

KAJEM SE ŠTO SAM IH UBILA... Sedam godina od stravičnog zločina ćerke poznatog glumca

Vesti

KAJEM SE ŠTO SAM IH UBILA... Sedam godina od stravičnog zločina ćerke poznatog glumca

Podeli vest

Glumica Teodora Viktorović,unuka proslavljenog glumca Mihajla Viktorovića, pre tačno sedam godina, u stanu u Mileševskoj ulici u Beogradu, ubila je satarom majku i baku, Ljiljanu i Ivanku Đukić

Zločin se, da podsetimo, dogodio 2. marta 2015. godine, nakon što se Teodora posvađala sa majkom.

- Ona je ušla u kuhinju da spremi hranu za tada šestomesečnu ćerku i nehotično probudila majku. Majka je počela da se raspravlja sa njom, pa je Viktorovićeva dograbila sataru i ubila majku, a onda i baku koja je spavala. Posle toga je oružje obrisala, ruke oprala u kupatilu i sela na pod i pila votku i tablete - ispričao je izvor iz istrage.

Foto: Informer

Teodora Viktorović

U stanu je u vreme zločina bila beba, dok je Teodorin suprug nešto ranije odveo njihovog sina u vrtić, pa se vratio, prošetao psa i zaspao.

- Probudila me je Teodorina vriska, imala je krv na dukserici. Mislio sam da je pokušala da se ubije, ali se ona zatvorila u kupatilo. Kada sam došao do vrata rekla mi je "Pobila sam ih, neće me više zaje*avati". Tada sam shvatio šta se desilo - ispričao je nevenčani suprug pred sudom.

Suprug je govoreći o porodičnim odnosima, rekao da se Viktorovićeva često sukobljavala s majkom, kao i da su im svi savetovali da se odsele, ali da ona nije želela.

- Pre nego što smo otpočeli zajednički život, ona je konzumirala narkotike, a posle je počela da pije - rekao je.

Viktorovićeva je na suđenju priznala zločin.

- Kajem se, strašno je to što sam uradila. Smatram ih još uvek živima i sanjam ih kao žive. Nije mi lako, to su moje majka i baka, teško mi je zbog svega - rekla je na početku suđenja i zaplakala Teodora Viktorović:

- Majka je vikala na mene, videla sam poluotvorenu fioku i u njoj sataru. Poslednje čega se sećam je njena raščupana kosa i oči.

Ona je u iskazu navela i da ju je majka maltretirala, te da je posle razvoda roditelja uglavnom živela sa bakom i dekom.

- Tukla me je do 24 godine. Jednom mi je držala nož ispod vrata i pretila da će me zaklati ako joj baka ne da sok.

Ona je pred Višim sudom u Beogradu osuđena na 30 godina zatvora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Najnovije upozorenje RHMZ! Ovi delovi Srbije na udaru pljuskova, grada i olujnog vetra: Nevreme koje nosi sve pred sobom!
Društvo

Najnovije upozorenje RHMZ! Ovi delovi Srbije na udaru pljuskova, grada i olujnog vetra: Nevreme koje nosi sve pred sobom!

Snažni konvektivni oblaci koji se formiraju u Šumadiji premestiće se ka području Pomoravlja, Braničeva i južnog Banata. Ovi oblaci će izazvati lokalno intenzivne pljuskove praćene grmljavinom, mogućom pojavom grada i kratkotrajno jakim olujnim vetrom u područjima gde se pljuskovi budu razvili, najnovije je upozorenje Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ).

26.06.2024

15:08

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17