• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

02.03.2022

08:14

KAJEM SE ŠTO SAM IH UBILA... Sedam godina od stravičnog zločina ćerke poznatog glumca

Vesti

KAJEM SE ŠTO SAM IH UBILA... Sedam godina od stravičnog zločina ćerke poznatog glumca

Podeli vest

Glumica Teodora Viktorović,unuka proslavljenog glumca Mihajla Viktorovića, pre tačno sedam godina, u stanu u Mileševskoj ulici u Beogradu, ubila je satarom majku i baku, Ljiljanu i Ivanku Đukić

Zločin se, da podsetimo, dogodio 2. marta 2015. godine, nakon što se Teodora posvađala sa majkom.

- Ona je ušla u kuhinju da spremi hranu za tada šestomesečnu ćerku i nehotično probudila majku. Majka je počela da se raspravlja sa njom, pa je Viktorovićeva dograbila sataru i ubila majku, a onda i baku koja je spavala. Posle toga je oružje obrisala, ruke oprala u kupatilu i sela na pod i pila votku i tablete - ispričao je izvor iz istrage.

Foto: Informer

Teodora Viktorović

U stanu je u vreme zločina bila beba, dok je Teodorin suprug nešto ranije odveo njihovog sina u vrtić, pa se vratio, prošetao psa i zaspao.

- Probudila me je Teodorina vriska, imala je krv na dukserici. Mislio sam da je pokušala da se ubije, ali se ona zatvorila u kupatilo. Kada sam došao do vrata rekla mi je "Pobila sam ih, neće me više zaje*avati". Tada sam shvatio šta se desilo - ispričao je nevenčani suprug pred sudom.

Suprug je govoreći o porodičnim odnosima, rekao da se Viktorovićeva često sukobljavala s majkom, kao i da su im svi savetovali da se odsele, ali da ona nije želela.

- Pre nego što smo otpočeli zajednički život, ona je konzumirala narkotike, a posle je počela da pije - rekao je.

Viktorovićeva je na suđenju priznala zločin.

- Kajem se, strašno je to što sam uradila. Smatram ih još uvek živima i sanjam ih kao žive. Nije mi lako, to su moje majka i baka, teško mi je zbog svega - rekla je na početku suđenja i zaplakala Teodora Viktorović:

- Majka je vikala na mene, videla sam poluotvorenu fioku i u njoj sataru. Poslednje čega se sećam je njena raščupana kosa i oči.

Ona je u iskazu navela i da ju je majka maltretirala, te da je posle razvoda roditelja uglavnom živela sa bakom i dekom.

- Tukla me je do 24 godine. Jednom mi je držala nož ispod vrata i pretila da će me zaklati ako joj baka ne da sok.

Ona je pred Višim sudom u Beogradu osuđena na 30 godina zatvora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!
Live TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!

Evropsko prvenstvo u fudbalu liči na Olimpijske igre u Minhenu održane 1936. U savremenom društvu doživeli smo to da u jednoj navodno demokratskoj državi u sred Evrope 50.000 ljudi skandira "ubi Srbina" i "Srbe na vrbe" i da niko na to ne reaguje. O ovoj temi, ali i o temi tajnih društava, odnosno onih koji upravljaju procesima u celom svetu govorio je u emisiji "Info veče" govorio je profesor Bojan Dimitrijević, ekonomista.

20.06.2024

22:17

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)
Live TV

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon posete Severnoj Koreji, obišao i Vijetnam. Po dolasku je otišao u predsedničku palatu gde se sastao sa vijetnamskim predsednikom Toom Lamom. Ovo je peta Putinova poseta Vijetnamu, a prva posle 2017. godine. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su Mihail Zvinčuk, vojni bloger i autor projekta "Ribar" i Vladimir Prebiračević iz srpsko-ruskog centra "Majak". Putem vajber uključenja uživo u program javio se i ratni reporter Igor Damjanović.

20.06.2024

19:07

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50