• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Šević

04.03.2022

12:00

SLUŽBENI PAS JE POTVRDIO SUMNJU CARINIKA! Detaljan pregled "nabudženog" forda otkrio je BUNKER U ZADNJEM BRANIKU (FOTO)

upravacarina.rs

Vesti

SLUŽBENI PAS JE POTVRDIO SUMNJU CARINIKA! Detaljan pregled "nabudženog" forda otkrio je BUNKER U ZADNJEM BRANIKU (FOTO)

Podeli vest

Na prelazu Gostun je zajedničkom akcijom carinskih i policijskih službenika 3. marta 2022. godine sprečen pokušaj krijumčarenja 15 kilograma marihuane skrivene u zadnjem braniku jednog automobila

Droga je otkrivena nakon što su policijski službenici za detaljan pregled na ulazu u zemlju izdvojili automobil ''ford mondeo'' podgoričkih registarskih oznaka, kojim je sam putovao 69-godišnji državljanin Crne Gore.

Foto: upravacarina.rs

 

Automobil je najpre pregledan mobilnim skenerom, kada su uočene nepravilnosti u predelu zadnjeg branika.

Potom je sumnju da se u pomenutom prostoru nalaze narkotici dodatno potvrdio i carinski službeni pas koji je vrlo jasno odreagovao, ukazujući da je potrebno izvršiti detaljan pregled automobila.

Foto: upravacarina.rs

 

Nakon što je zadnji branik skinut, utvrđeno je da se ispod njega krije specijalno napravljeni prostor, tzv. ''bunker'', pun paketa zelene biljne supstance obmotanih streč folijom.

Iz skrivenog prostora izvađeno je 30 paketa od oko pola kilograma marihuane.

Drogu su zajedno sa automobilom i vozačem preuzeli u dalju nadležnost policija i tužilaštvo.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 2 godine

Crna Gora ne zna šta ustvari hoće: čas objavi rat Japanu, čas objavi rat Rusiji, sada čekamo samo da objavi rat i Sjedinjenim Državama, pa Kini i na kraju Brazilu, jer uvek biraju da na megdan pozovu naveće i najjače. Ili je to samo čisti poltronizam????????? I u tome su majstori !!!!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija