• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

05.03.2022

19:15

UMREĆU KOLIKO SE NERVIRAM! Otac nestalog Jova Kecmana otkrio kada je poslednji put dao DNK uzorak policiji

Vesti

UMREĆU KOLIKO SE NERVIRAM! Otac nestalog Jova Kecmana otkrio kada je poslednji put dao DNK uzorak policiji

Podeli vest

Mile Kecman oglasio se i objasnio kada je poslednji put davao uzorak DNK, kao i da li je obavešten od strane policije o telu koje je izvučeno iz Dunava kod Kostolca

- Policija mi je skoro uzimala opet DNK, ali me niko ovih dana, pa ni danas nije zvao u vezi sa nestankom i jednostavno ne znam ništa - kaže otac nestalog i dodaje da nije čuo da je nađen deo tela u fazi raspadanja u Dunavu kod Kostolca.

- Sad čujem za to nađeno telo, ne znam da li je to moj sin. Niko me nije obavestio od nadležnih i evo godinu i po dana ležim i ne mogu da ustanem od tuge i neizvesnosti gde mi je sin. Umreću koliko se nerviram, nisam živ - kaže za Kurir Mile Kecman.

Pa da podsetimo, Jovo Kecman nestao je 24. septembra 2020.godine u Malom Mokrom Lugu, kada je prema ranijoj priči porodice Kecman, krenuo da se nađe sa drugom. Naime, Jovo Kecman nalazi se na spisku nestalih žrtava kriminalnog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koji su uhapšeni 4.februara prošle godine.

Inače, leš koji je nađen u poodmakloj fazi raspadanja sinoć kod Kostolca imao je samo noge i na njima crne patike.

- To je zapravo deo tela, radi se o donjim ekstremitetima - nogama, dok gornji deo tela nedostaje. Nije uočena ni odeća, samo obuća. Zbog toga je nemoguće obaviti identifikaciju, a za sutra je zakazana obdukcija na kojoj će se utvrditi i uzrok smrti, ali i to o kom polu se radi - podseća naš sagovornik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17