• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

06.03.2022

08:11

ZAUDARALI SU NA ALKOHOL, RAZBEŽALI SE POSLE PUCNJAVE! Očevici opisali šta se desilo u kafani na Autokomandi

Infomrer/M.S.

Vesti

ZAUDARALI SU NA ALKOHOL, RAZBEŽALI SE POSLE PUCNJAVE! Očevici opisali šta se desilo u kafani na Autokomandi

Podeli vest

Mladić M. K. (20) ranjen je juče ujutru, oko sedam sati, u pucnjavi koja se dogodila ispred jedne kafane na Autokomandi u Beogradu, a motiv je navodno bio svađa zbog devojke

Kako Kurir saznaje, ranjeni mladić je bio u kafani sa svojom devojkom za jednim stolom, dok su za drugim stolom sedela trojica mladića.

Različiti stolovi

- Svi su bili pijani i verovatno je i alkohol kumovao incidentu. Čuli smo da su ti momci u jednom trenutku počeli nešto da dobacuju devojci. Da li su bili nepristojni ili se njoj i njenom momku jednostavno nije dopalo to što im se obraćaju, uglavnom počela je prvo svađa, a potom i tuča - prepričava naš izvor šta je prethodilo pucnjavi.

- Dok su se tukli, momci su izašli ispred lokala. Tada je jedan od trojice mladića izvadio pištolj i zapucao. Metak je pogodio M. K. u nogu. Odmah potom napadači su počeli da beže ka obližnjoj pumpi, gde su navodno seli u taksi i otišli - ispričali su očevici za Kurir.

Foto: Printscree TV Pink

Kako su dalje dodali, i ranjeni mladić se dao u beg.

- On je malo otežano hodao, tačnije šepao je na tu nogu u koju je pogođen. Rana mu je krvarila, a na mestu gde je upucan bila je lokva krvi. Njegova devojka je sve vreme bila tu. Plakala je i bila je unezverena. Kad je M. K. počeo da beži, ona je ostala da sedi u njegovoj krvi i počela je da vrišti: "Ljubavi, ljubavi, stani!" U jednom trenutku je i rekla: "Šta se ovo dešava, zovite pomoć!" - kažu naši sagovornici i dodaju da su policija i Hitna pomoć došle za desetak minuta.

Prava gungula

- Ranjeni mladić, kad je čuo policiju, vratio se do kafane i tada je prevezen u Urgentni centar, a za napadačima se traga - kažu naši sagovornici i dodaju:

Foto: Infomrer/M.S.

- Na kafani ima video-nadzor, kao i na drugim obližnjim lokalima, tako da je policija uzela snimke kako bi lakše identifikovala napadače. Radnici obližnjih trafika i lokala kažu da su po dolasku na posao zatekli mnogo policajaca.

- Bila je prava gungula. Inspektori su razgovarali sa očevicima, a uzimali su i snimke s kamera iz maltene svih lokala u okolini. Kažu da su akteri ovog nemilog događaja bili jako pijani, da su svi smrdeli na alkohol, kao i devojka ranjenog mladića. Mi ne znamo da li se napadači i povređeni poznaju odranije ili su se sada prvi put sreli - rekao je jedan od radnika iz obližnje radnje.

Kafana radi celu noć, tu svi dolaze pijani

Niko iz kafane ispred koje se desila pucnjava juče nije želeo da daje izjave, samo su nam kratko rekli da ne rade. Inače, ta kafana je poznata u gradu jer radi celu noć.

- Tu uglavnom dolaze posle provoda u klubovima i na splavovima da nastave provod do zore. Bude tuča, jer svi uglavnom dođu pijani i nastave s pićem, ali pucnjava i nekih ozbiljnijih incidenata do sada nije bilo - kaže nam izvor.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija