• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

06.03.2022

12:58

Bog nam je uslišio molitve, sin nam se vratio kući... Ispovest oca britalno pretučenog mladića iz Vrnjačke Banje

Novak Đurović/Informer

Vesti

Bog nam je uslišio molitve, sin nam se vratio kući... Ispovest oca britalno pretučenog mladića iz Vrnjačke Banje

Podeli vest

Aleksandar A. (29) iz Vrnjačke Banje, kog su sedmorica mladića brutalno pretukli pre desetak dana ispred kafića u tom mestu, dok je slavio rođendan, juče je izašao iz bolnice, saznaje Kurir

Da podsetimo, kobne večeri jedan od mladića pozvao je Aleksandra da izađe napolje iz lokala, što je on i uradio. Tada je usledila stravična tuča u kojoj je Aleksandar nemoćan da se bori protiv toliko mladića pao na pod, a nasilnicu su mu kamenom razbili lobanju. Navodno sve to su zabeležili kamerom telefona, te postoje fotografije i video-snimci prebijanja. Policija i dalje intezivno traga za osumnjičenim M. Z. (21), koji kako je Kurir ranije pisao, ima debeo dosije u policiji upravo za tuče i nasilničko ponašanje.

Radivoje A. otac pretučenog mladića rekao je za Kurir da je njegov sin sada odlično.

- Hvala Bogu da je sve uredu, juče sam ga doveo kući. Nama je bilo najbitnije da nam ostane živ i naše molitve su uslišene - kaže on i dodaje:

- Aleksandar se ničega ne seća od te večeri kada je slavio rođendan. Nećemo mi ni da pitamo, bitno je da je dobro. Kad bude hteo da priča neka priča, mi da mu otvaramu tu ranu nećemo.

Otac pretučenog mladića kaže da osumnjičeni M. Z. (21) još uvek nije uahpšen.

- Kako je moguće da im beži džukela koja nema dinara u džepu! Ko njega štiti i čuva sa 21 godinom, i zašto ga nigde nema, a treba da odgovara za ovo što je uradio mom sinu? - pita se Radivoje A. i nastavlja:

- Strašno se osećamo povodom činjenice da onaj ko je odgovoran nije iza rešetaka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija