• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/Informer.rs

09.03.2022

16:36

OTKRIVENA VEZA FITNES TRENERA SA NAVIJAČIMA PARTIZANA! Mile Kecman otac nestalog Jova PRIZNAO DA MU JE SIN BIO PREVARANT

printscreen

Vesti

OTKRIVENA VEZA FITNES TRENERA SA NAVIJAČIMA PARTIZANA! Mile Kecman otac nestalog Jova PRIZNAO DA MU JE SIN BIO PREVARANT

Podeli vest

Otac nestalog Jova Kecmana, Mile Kecman otkrio je vezu svog sina sa navijačima Partizana

Kada je nestao 24. septembra 2020. u beogradskom naselju Mali Mokri Lug, rekao je ocu da ide da se nađe sa navijačima Partizana i od tada ga nema!

Podsetimo, vlasnik teretane iz Beograda našao se na spisku nestalih, za koje se sumnja da su žrtve klana uhapšenih Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. Tela žrtava klana Belivuk-Miljković nisu nađena, a utvrđeno je da su suparnike komadali i bacali u Dunav, pa tako postoje indicije da je telo, koje je u petak nađeno u Dunavu kod Kostolca, upravo nestali Jovo Kecman. Međutim, treba sačekati rezultate DNK analize kako bi se moglo reći da li su ostaci pripadali Kecmanu ili nekom drugom.

Mile Kecman, prisetio se poslednjeg razgovora sa sinom, koji su vodili pre dve godine.

- Sedeo sam ispred kuće i igrao šah sa prijateljem. Sećam se tačno toga, došao je kod mene i rekao mi je da ide da se nađe se nekim drugom. Rekao mi je da želi da dovede navijače Partizana da treniraju kod njega, jer mu je posao nakon razvoda malo opao - kaže Mile Kecman i dodaje da želi da se reši agonija u kojoj živi od trenutka kada mu je nestao sin.

Foto: nestalisrbija.rs

 

- Od kad je nestao ja ne živim. Ne ustajem iz kreveta, teško mi je. Policija je dolazila kod mene, ali za ovaj leš kod Kostolca nije niko dolazio. Moj DNK je u bazi, tako da nema potrebe da me zovu, verovatno će oni sve to sami proveriti, pa ako budu sigurni zvaće me - kaže tužnim glasom Mile.

Neutešni otac kaže i da je Jovo uvek bio na granici sa kriminalom.

- Uvek je bio na granici. Nažalost, nisam to mogao da sprečim. Nije voleo drogu i alkohol, ali je bio prevarant. Nije bio dobrica. Bio je i u zatvoru, zbog razbojništva, i voleo je da prevari. Recimo, uzme kola od nekoga, pa ih proda i zadrži pare za sebe, eto to je radio - kaže on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija