• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs/Informer

10.03.2022

17:51

MUŠTERIJE DOLAZILE PO CEO DAN, U PRODAJI DROGE UČESTVUJU SVI ČLANOVI PORODICE?! Komšije uhapšene Jovanke (75) iz Krnjače otkrile nepoznate detalje o porodici dilerke heroina

Novak Đurović/Informer

Vesti

MUŠTERIJE DOLAZILE PO CEO DAN, U PRODAJI DROGE UČESTVUJU SVI ČLANOVI PORODICE?! Komšije uhapšene Jovanke (75) iz Krnjače otkrile nepoznate detalje o porodici dilerke heroina

Podeli vest

Komšije uhapšene Jovanke D. (75) iz Krnjače otkrile su za medije da je prodaja droge u ovoj porodici praktično porodični posao, te da u njoj učestvuju praktično svi članovi, od najstarijeg do najmađeg!

NNi za jednog od njih, kako su ispričali, nije novost da se imaju veze sa drogom, naprotiv.

- Ta priča o njima ide otkad znam za njih, uvek su ih povezivali sa drogom. Njoj je kćerka bila zavisnica, za nju se uvek pričalo da ima veze sa tim. Ona je umrla, a i muž joj je umro, čini mi se, Jovankin zet - navodi komšija, koji porodicu poznaje dugi niz godina:

- Ja ih znam ovako, sa ulice, kao komšije, ne družimo se privatno, ne idem im u kuću, ali ove priče svakako znam. Nije to ništa novo. E sad, da li je baš ona prodavala, šta je tačno radila, ne znam, kako da znam šta ko u svojoj kući radi - počinje on i dodaje da prema njegovim rečima, nisu sve puke glasine i nagađanja jasno je svima u komšiluku.

- Mušterije dolaze po ceo dan, kao da drže prodavnicu - navodi i opisuje kako izgleda dalje ta navodna prodaja:

 - Stalno dolaze, projure tuda, parkiraju se svuda po ulici, sa kim posle dalje od njih rade i ko dolazi da im donese, a ko da kupi drogu, to ja ne znam - kaže komšija.

Droga u kući

U Jovankinoj kući je policija pronašla oko 120 grama heroina, vagicu za precizno merenje, 168.000 dinara i 1.750 evra, za koje se sumnja da potiču od prodaje narkotika.

Starici je u Višem sudu određen privor do 30 dana.

Uhapšene i dve starije žene - mušterije

Sa Jovankom su uhapšenje i navodne mušterije Lj. K. (59) i R. K. (60), kod kojih je takođe pronađen heroin, za koji se sumnja da su ga kupile od nje. Sama vest o ovakvom raspletu događaja i hapšenju starice nije uznenadila komšije.

- Zna se ovde šta se dešava, da su bili poznati po tome. Godinama ide ta priča, onda nema šta da nas začudi kad se ovako nešto desi - kaže sagovornica i dodaje da lično sa Jovankom nikada nije bila u konfliktu, niti da je imala problema:

- Pa komšinica je kao i svaka druga, nema tu šta prema komšijama sporno, e sad šta radi i da li radi ona... - ona je objasnila da u kući žive tri unuke koje su ostale sa Jovankom kada joj je kćerka preminula.

- Tu su unuke, možda one imaju veze sa tim poslom. Sa njima živi i njen praunuk, dečkić, mislim oko 16 godina da ima - navodi ona, dok su neki mediji preneli da je reč o mlađem dečaku koji ima oko deset godina i kod su, navodno, komšije viđale da i sam učestvuje u primopredajama droge.

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Tužno! Zvezde i navijači se slažu - fudbal umire! Nikada nije bilo dosadnije i lošije, ovo je samo biznis...
EURO 2024

Tužno! Zvezde i navijači se slažu - fudbal umire! Nikada nije bilo dosadnije i lošije, ovo je samo biznis...

Navijačima i fudbalskim legendama se doslovno plače dok gledaju ovih dana fudbal na Evropskom prvenstvu i Kopa Amerika, jer su izdanja današnjih zvezda daleko od onih na koje su nas navikli igrači koji su okačili kopačke o klin ili su na pragu penzije. Sve je manje bravura, lucidnosti, poteza od kojih zastaje dah i ne čudi što su nekadašnji superstarovi najvažnije sporedne stvari na svetu očajni kada vide šta njihovi naslednici rade na travnatom tepihu.

08.07.2024

10:41

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija