• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.03.2022

14:56

MATIRANA ODBRANA VELJE NEVOLJE! Odbijen zahtev za izuzeće zamenika tužioca, EVO NA ŠTA SE BELIVUK ŽALIO

Vesti

MATIRANA ODBRANA VELJE NEVOLJE! Odbijen zahtev za izuzeće zamenika tužioca, EVO NA ŠTA SE BELIVUK ŽALIO

Podeli vest

Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić odbio je kao neosnovan zahtev za izuzeće svojih zamenika Saše Ivanića i Zorana Babića, što je u utorak zatražio advokat Dejan Lazarević, branilac optuženih vođa organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića

Zahtev je, prema saznanjima Tanjuga, odbijen budući da su se navodi zahteva odnosili na povredu prava okrivljenih i njihovih branilaca, u fazi istrage i nakon podignute optužnice, jer bi njihova eventualna povreda bila predmet ocene po prigovoru ili po pritužbi o kojoj odlučuje Posebno odeljenje za org. krim. Visi sud u Beogradu.

Foto: printscreen

Beluvukov avokat Dejan Lazarević


Konkretno, oni su se žalili da su prisluškivani u pritvoru.

Belivuku i Miljkoviću juče je odloženo propremno ročište zbog ovog zahteva, kao i zahteva za izuzeće predsednika sudskog veća i predsednika suda.
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija