• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

11.03.2022

17:55

IZGORELA JE MOJA SLAVICA NISAM USPEO DA JOJ POMOGNEM! Potresno svedočenje o porodičnoj tragediji (VIDEO)

Z.I.

Vesti

IZGORELA JE MOJA SLAVICA NISAM USPEO DA JOJ POMOGNEM! Potresno svedočenje o porodičnoj tragediji (VIDEO)

Podeli vest

Beživotno telo Slavice T. ( 61) iz Zrenjanina pronađeno u porodičnoj kući u Dobrovoljačkoj ulici u Zrenjaninu

Suprug Slavice T. , Dragan  (66), isprekidanim rečenicama, kroz plač, pokušao je da opiše događaj koji se jutros dogodio u njihovoj porodičnoj kući u Zrenjaninu. 

- Moja žena je bila teško bolesna,  sa ogromnim psihijatrijskim problemima, a tokom noći  joj nije bilo dobro, odveo.sam je u Urgentni centar, tražio pomoć, vikao sam jako i došla je policija i privela me - kroz plač kaže Dragan.

Foto: Z.I.

 

- Pustili su me kasnije,  Slavicu sam smestio u njenu sobu do moje i zaspao sam. Probudio me je dim i kada sam utrčao u njenu sobu, već je bila mrtva, po svemu sudeći pala je na kvarcnu peć koja je gorela, zapalila se fotelja i ona se ugušila u dimu - nastavlja Dragan, ističući da ima dva sina, koji ne žive sa njima u kući.

Kada je obavestio policiju i vatrogasce, već je bilo kasno, dežurni lekar Hitne pomoći mogao je samo da konstatuje smrt izazvanu gušenjem, dok je Dragan T. prevežen u zrenjaninski Urgentni centar, nagutao se dima u pokušaju da pomogne bolesnoj supruzi.

Foto: Z.I.

 

Nakon ukazane lekarske pomoći, tokom dana je pušten kući, a zatekli smo ga kako usplahireno traži papuču i bos tumara po dvorištu, plačući za suprugom i kukajući zbog tragedije koja ga je zadesila.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija